Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vagyok azóta olyan ijedős?

Miért vagyok azóta olyan ijedős?

Figyelt kérdés
Majus 1-ezni voltam a legjobb baratnommel es a fiu uncsijaval. Egy szobaban voltuk es az eggyik ejszaka ossze akartuk kenni az arcat fogremmel de befele volt fordulva ezert valahogy kifele kellett forditsuk. Egyszer feldobta a takarot es elkialtotta magat. Nagyon megijjedtem ugy kalapalt a szivem mint meg soha es azota eleg az hogy hirtelen,varatlanul megerintsen valaki es meg is ijjedek. Miert van ez? Kesobb el fog mulni?

#ijjedés
2014. máj. 18. 21:09
 1/2 anonim válasza:
én alapból ilyen ijedős vagyok bár lehet kisebb koromba történt valami.Például volt olyan hogy láttam hogy valaki jön mögöttem (tudtam hogy ott van) hozzám ért és megijedtem. szerintem meg fog maradni nálam nem múlik el.:)
2014. máj. 18. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért van, mert egy botor, ijedős gyermek vagy. Igen, hamarosan el fog múlni.
2014. máj. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!