Kinek mi a véleménye a piramisokról, nazka vonalakról?
Figyelt kérdés
Sziasztok kinek mi a véleménye a fent emlitett épitményekről.
Sorolhatnám még a húsvét szigeteki szobrokat kínai piramisokat és más egyébb olyan éitményt amiket valószinüleg nem a mai ember és elődeink épitettek!
Mivel lehet magyarázni a pontos mértani szögeket méreteket. metszéseket.
Nem foldönkivüliek.Nekem van egy saját elméletem. Mostanában olvasgattam és dokumentum filmeket néztem van egy fílm ami nagyon megfogott.
Kérem azok írjanak akik . tudják hogy miről írkálok. éstudnak útba igazitani!
Köszönöm az épitő jellegü hozzászólásokat!
29/F
2014. máj. 16. 18:36
21/23 A kérdező kommentje:
Volt olyan rész hogy kirázott a hideg. nem semmi
2014. máj. 16. 20:25
22/23 A kérdező kommentje:
most sem tudnak pontosan épitkezni. nemhogy időt allót. A piramisból annyi adat lejön. pl a: pí, aranyárány, méter, könyök, fénysebességég
2014. máj. 16. 20:34
23/23 anonim válasza:
A piramisok leszállópályák goa'uld anyahajók részére. Persze senki nem fog hinni nekem....
Daniel Jackson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!