Hogy van ez a szellemekkel?
Miután meghal az ember, szellem lesz belőle? Hogy fog kinézni? Mi lesza lelkével? Szellemként tud gondolkodni? Ha megidézi pl. A fia, akkor felismeri a gyerekét? Úgy látja a világot, mint azelőtt?
Amikor nem idézik éppen meg, akkor hol van? És olyankor mit csinál? Ha ittragad a világon de utána elküldik akkor hova kerül? A világűrbe? Lebeg vagy mit csinál?
Elnezest ha veletlenul helytelenul irnek valamit! En szemely szerint Istenben hiszek es ugy hiszem hogy a foldi cselekedeteink hatarozzak meg hogy a menybe vagy a pokolba kerulunk! Ugyanakkor azt lattam hogy mar irtak hogy egy ideig koztunk van a lelek! Ezt mar en is tapasztalta: amikor nagyapam meghalt a testverem 350 km arreb volt es probalt hazajonni. Addig ameddig megerkezet kulonos dolgok tortentek: elfordult a kepe a falon majd amikor mar kezdodott a temetes es meg akartak huzni a harangot leszakadt a harang! Fel orat kesett a temetes kezdete es megerkezett a testverem is! Ami meg hogy milyen lessz a halal utan abbol is volt tapasztalatom: sajat de masoke is! Nemreg elbeszelgettem egy idos holgyel aki 5x halt meg( megalt a szive az orvosok hoztak vissza). Egyszer ket hetig komaban volt es akkor azt mondta egy vilagos tiszta helyen jart de nem a labai segitsegevel hanem lebegett! Egyebkent a holgy nagyon vallasos volt. Azt mondta hogy ameddig ott lebegett kulonos keppen az osszes vallasos eneket el tudta enekelni olyanokat amiket sosem hallot! Sott mikor a korhazbol hazafele ment egyet dudolgatott ezek kozzul es a fia nagy nehezen megtalalta es eljatszodta (es a ket enek eggyezett)! Azt mondta talalkozott a szentekkel akik visszakuldtek azzal az indokkal hogy meg szukseg van ra a foldon!
Nekem is van egy ilyen tapasztalatom: amikor 11 eves voltam szereztem egy szornyen nagy vagast a melkasomra es dokik elaltattak hogy osszevarjak! Az egszben az volt az erdekes hogy a mutot nekem mindossze 5 percnek tunt: ezido alatt az egesz korhazat bejartam(ugy mintha lebegnek, vagy repulnek) majd vegul ott kotottem ki ahol epp engem vartak ossze! Kulonos erzes volt onmagamat kivulrol neznem plane mikorben epp osszevarnak! A valosagban ami nekem 5 percnek tunt 2 ora alatt tortent!
Ami meg az idos holgyet illeti azt mondta hogy neki olyan volt mintha csak masfel ora lett volna az egesz pedig valojaban ketesfel hetig volt komaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!