Mit gondoltok erről, balszerencsét hozhat? Tegnap találtam, eddig nem is tudtam róla.
Figyelt kérdés
Egyiptomban vettünk egy ilyen "Dzsinn lámpát", amikor megvettük szerintem nem volt benne, eddig nem tudtam róla...
Nem tudom, köze van e hozzá, tegnap találtam. Éjjel 2kor pakolászást hallottam, meg ritmikus dobbanásokat(nem a szívem dobogását). Kimentem, megnézni, hátha valamelyik családtag pakol valamit, de mindenki aludt, mikor kimentem a szobából egyből csönd lett. Visszamentem, megint hallottam. Szomszédnak se volt felkapcsolva a villany, szerintem nem korom sötétbe rakodik. Inkább a padlás, és a gardrób felől hallottam, megnéztem, de nem volt semmi.
Ettől a dologtól függetlenül, szerintetek balszerencsét hozhat? Mi ez? Kéményseprő?
2014. máj. 11. 15:16
1/2 A kérdező kommentje:
Nem műanyagból van, hanem valami kemény, masszív anyagból.
2014. máj. 11. 15:17
2/2 anonim válasza:
Csak akkor hozhat balszerencset, ha arra fogsz gondolni, hogy balszerencset hozhat...ugyanis a sajat gondolataid (amik rezgesek) bevonzzak azt, amire osszpontositasz. A babona azert hatasos, azert mukodik, mert hisznek benne; a targy (kemenysepro) csak eszkoz es az ember gondolatai nelkul hatastalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!