Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől voltak ezek? (paranormális)

LoLmAnUsH kérdése:

Mitől voltak ezek? (paranormális)

Figyelt kérdés
Olvasgattam ilyesmi jelenségekről.. most 14-vagyok,ez még tavaly történt.(1 évvel az előtt márciusban elment a mamám ha esetleg számítana valamit).Aztán nyáron/ősszel volt hogy arra ébredtem mint ha valami kaparná az ablakot,macskára ne gondoljunk mert a környező szomszédok macskái (ha vannak egyáltalán) NEM járkálnak át és nekünk sem volt abba a fél évben.visszatérve mint ha nem is 2-4-6 köröm lett volna hanem 15-20.. iszonyatosan "durva" volt de nem paráztam hanem elaludtam. Rá Decemberben PONTOSAN új év napján reggel arra ébredtem hogy anyám üvölt velem hogy mit csináltam a fallal.. (ha kell képet is küldök) a fal sarkánál ki volt tépve a falból 1 darab de nyomok, darabok sehol.Én sírva montam anyumnak hogy nem én voltam de ő természetesen nem hitte-el (az azutáni 1-2 napban kicsit felkavart voltam) kérlek titeket hogy írjátok le hogy mi lehetett!

2014. máj. 7. 22:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És nem, nem álmodtam aznap éjjel semmit :) többször van hogy semmit se álmodok de ez gondolom természetes.
2014. máj. 9. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, minden ember minden este többször is álmodik, de a legtöbbször nem emlékeznek rá, de attól még álmodtak.
2014. máj. 9. 14:45
 13/13 tuccennéljobbat válasza:
barátőméknél a rádió kapcsolt be azért volt félelmets mert már ágyban voltunk (távol a rádiótól) ezt pl. átéltem, de mesélte egy másik nagyon jó barátnőm hogy nála a telefon csörgött de nem volt benne SIM kártya na hogy most ez igaz vagy sem azt igazából csak az tudja elhinni aki már átélt ilyesmit, én mindenesetben hiszek benne
2014. máj. 23. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!