LoLmAnUsH kérdése:
Mitől voltak ezek? (paranormális)
Figyelt kérdés
Olvasgattam ilyesmi jelenségekről.. most 14-vagyok,ez még tavaly történt.(1 évvel az előtt márciusban elment a mamám ha esetleg számítana valamit).Aztán nyáron/ősszel volt hogy arra ébredtem mint ha valami kaparná az ablakot,macskára ne gondoljunk mert a környező szomszédok macskái (ha vannak egyáltalán) NEM járkálnak át és nekünk sem volt abba a fél évben.visszatérve mint ha nem is 2-4-6 köröm lett volna hanem 15-20.. iszonyatosan "durva" volt de nem paráztam hanem elaludtam. Rá Decemberben PONTOSAN új év napján reggel arra ébredtem hogy anyám üvölt velem hogy mit csináltam a fallal.. (ha kell képet is küldök) a fal sarkánál ki volt tépve a falból 1 darab de nyomok, darabok sehol.Én sírva montam anyumnak hogy nem én voltam de ő természetesen nem hitte-el (az azutáni 1-2 napban kicsit felkavart voltam) kérlek titeket hogy írjátok le hogy mi lehetett!2014. máj. 7. 22:17
2/13 anonim válasza:
Paranormális jelenség. Mond el anyukádnak,h nem te voltál, hinnie kell neked.
3/13 anonim válasza:
Ilyen velem is volt kiskoromban nagyszüleimnél, de elmúlt.
4/13 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Igen :D ez volt a Slenderman de most én is szívesen oda teleportáltam volna és beleraktam volna a fejedet az íróasztalodba az összes troll-al eggyütt ;) ------- 2,3-nak köszi a válaszokat de konkrétan ha később (ne agy isten)kellene hol lehetne médiumokat v ilyesmiket megkeresni?
2014. máj. 8. 01:59
5/13 anonim válasza:
Nem emlékszel egy álomra aznap éjjel? Lehet, hogy rejtett képességeid vannak, és alváskor eljutsz abba az agyi állapotba, amikor ez a képesség ki tud teljesedni, ugyanis alváskor az agy nagy része ellazul, alapállapotba kerül, és az úgymond "lelked", vagyis az a valami ami a tudatos gondolkodást okozza elszabadul.
6/13 anonim válasza:
Egyébként ha tudsz küldesz képet?
8/13 anonim válasza:
lehet anyád volt csak aztán rád fogta
10/13 A kérdező kommentje:
Ma este 7-8 körül érek rá és fogok képet küldeni.---Nem azért anyum csak nem fogja már rám xD -.-
2014. máj. 9. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!