Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sírkő az udvarban? Szerintetek?

Sírkő az udvarban? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az imént olvastam, hogy bevonzhat rossz energiákat. Nagyanyám udvarán, falun van ilyen, de én még sosem gondoltam, hogy ártalmas lenne. Papám halálakor új sírkő lett, a régit túl drágán szállították volna el, ezért, mivel jó nagy az udvar, oda lett letéve. Két darabja járdának lett beépítve. Teljesen úgy néz ki mintha eredetileg is annak készült volna. Az előbb olvastam erről, hogy nem helyes az ilyesmi. várom a véleményeket.
2014. máj. 4. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Nagymamám itthon a kertben van eltemetve. Azon túl, hogy hiányzik, semmi nem változott a 6 év alatt, nem jöttek "rossz energiák", amikben meg amúgy sem hiszek.
2014. máj. 4. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy önmagában a sírkő nem jelent rosszat maximum akkor ha az illető is a kertben van eltemetve akár koporsó akár urna.
2014. máj. 4. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

a mamád a kertben van eltemetve?

ez gondolom csak akkor lehetséges, ha hamvasztás volt, és a hamvai egy kegyeleti helyen ott vannak egy számára készült helyen, és nem a test volt elföldelve az udvarban?

mert az egy csomó jogsértésre adhat okot, már így elsőre is!

nemhiába kell temetőbe temetkezni, ha egyházi, ha világi temetés van!

2014. máj. 4. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak ki ne másszon a nagyi.

Rossz energiákat nem, max hullafalókat vonzhat oda

2014. máj. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!