Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme és a...

Mi az élet értelme és a létezésemnek célja, és miért nem lehetek olyan, mint a többi hétköznapi halandó ember miért? Tudni akarom.

Figyelt kérdés

Szeretnék halandó lenni, aki nem különbözik másoktól, aki nem tűnt ki a tömegből, akire soha nem figyelnek fel, és miért nem lehetek láthatatlan? az a bajom, hogy nekem minden sikerül mindent el tudok érni nem értem miért történik ez velem hetente nyerek a tippmixen a mindegyik csajt megkaphatom állítólag vicces nem beképzelt vagyok, aki egy színes egyéniség egyszóval szerencsés vagyok, de nekem ebből elegem van már lassan nincsenek elérhetetlen álmaim az életemnek nincs értelem unalmassá vált az életem minden könnyen jön és könnyen megy mit tehetek ez ellen, hogy lehetek balszerencsés talán szakállat kéne növesztenem? nem tudják azok az emberek, akiknek álmai beteljesületlen

maradnak milyen szerencsések is.

2014. máj. 3. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"eltörtem néhány tükröt, de mégis elkerül a balszerencse"

Jaj hagyj már a tükörrel xd

Csak annak létezik a babona aki fogékony rá, és elhiszi.

Érdekes hogy aki sose hallott erről, az nyugodt szívvel sétál végig úgy az utcán, hogy közben semmi olyan rossz nem történt vele, amit eddig ne vett volna észre.

Ha valaki aki elhiszi ezt...... akkor elkezd felfigyelni minden rosszra, ami lehet hogy eddig is meg volt, de nem vette észre.

Volt egy olyan teszt.... hogy meghívtak olyan embereket, akik szerencsésnek vallották magát, és akik balszerencsésnek. A feladat annyi volt, hogy menjenek végig egy utcán...

Ott volt a pénz az utcán, a szerencsések nagy része megtalálta, a magukat szerencsétlennek valló emberek pedig nem vették észre. ENNYI. Mindenkinek ott lett volna a lehetőség... Örülj, hogy szerencsés vagy... és meglátod amit a másik nem.

2014. máj. 3. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Hello Nem Kókler...
2014. máj. 3. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
brafóóó kecifej
2014. máj. 3. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:

én olyan ember vagyok, hogy ha valamit nagyon el akarok érni, addig nem nyugszom, amíg sikerre nem viszem azt hiszek a babonákban szerintem az ember be tudja vonzani a szerencsét, balszerencsét én csak azt szeretném, hogy nehezebb legyen az életem, hogy legyenek elérhetetlen álmaim új célokat keresni az életemnek hát olyan nagy kérés ez?

utóirat: nem vagyok kókler nem kókler hisz Istenben? hát nem hinném lásd: a Rapper smileyt csak én írok ilyet. → d:D←

2014. máj. 3. 18:36
 15/16 anonim válasza:
Ha nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy szerencsés vagy segíts a szerencsétleneken.
2014. máj. 3. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Te csak célokat akarsz? AKKOR miért itt kérsz segítséget? Mi nem tudhatjuk, hogy mi lenne jó neked :(
2014. máj. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!