Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rajtam kívül ki lát még aurát...

Rajtam kívül ki lát még aurát puszta szemmel?

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve látom az emberek feje felett az aurájukat, de nem színeset, csak átlátszós, fehér színűt. Szívesen meghallgatnám azokat, akik hasonlót tapasztaltak már. Köszönöm!

2014. ápr. 27. 09:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: előbb volt, hogy láttam. Tehát nem odaképzeltem, hogy "most látni akarom", hanem csak úgy elkezdtem látni. Egyébként utánaolvastam, van olyan hogy csak a fej körül látja valaki, tehát 1. válaszoló ne sértegess!
2014. ápr. 27. 10:47
 12/28 anonim ***** válasza:

Esetleg glória lehet vagy valamilyen csakra féleség, de inkább a glória a valószínűbb, vagy valamilyen szem esetleg pszichés problémáid vannak igazából bármi lehet nem vagyok orvos. :-D

Agent J

2014. ápr. 27. 10:50
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

Mi lehet? Hiányzik a magadhoz való ész, az érzelmi (ki)töltöttség az életedből, ti romantikának is hívjátok részint. Hiányzik aztán az érdemi (értelmi) tevékenység is, mint testhezálló munka, önkiteljesítő - esetleg alkotó - tevékenység. Ezt magadban nem rakod össze, de a hiányok miatt menekülsz ilyen baromságokba, akkor is, ha az a hiány eredő és nem tapasztalod hiánynak, mert még nem élted meg a hiány hiányát (kiegyensúlyozott életet, érettséget). Ha megszűnnének létezni ezek a nélkülözések te is rámondanád már biztonságos érzelmi távolságból, hogy csak jólesett egy kis mesevilág a lelkednek, illetve hogy gyermeki ésszel viszonyultál a környezetedhez, olyanok rásegítésével, akik szintén abban a kátyúban vannak, amelyben te is.

Önismeret, ide lyukadtunk ki megint, az az, ami nincs neked. Önmagad érzelmi térképeivel sem vagy tisztában Leggyakrabban ezek az okok, ez az, amit "látsz". Sokkal több ok rejtezik belül, mint kívül, csak az emberek szeretnek katalizátorokat keresni önmagukhoz és ürességeikhez, kivetíteni Jézusba, UFO-kba, aurákba, szellemi lényekbe. Márpedig ez te vagy, egy alaposan eltévedt te.

2014. ápr. 27. 10:52
 14/28 anonim ***** válasza:
42%
"tehát 1. válaszoló ne sértegess!" Vannak logikák... Na mindegy, leírtam mi van.
2014. ápr. 27. 10:53
 15/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem értitek. Én nem ábrándoztam és arra gondoltam, hogy de jó lenne látni az aurát, hanem egyszer csak láttam, és előtte nem is ismertem, hogy van ilyen. Na mindegy, elég bonyolult.
2014. ápr. 27. 10:59
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Én az aurórát látom puszta szemmel.
2014. ápr. 27. 11:29
 17/28 anonim ***** válasza:

Na, még egy kamu.

Mellesleg: az emberek aurája a testhőjük, rohafoszlányaik, hajszálaik és lehámlott bőrsejtjeikként képzelhető el. Ha ezt látod, akkor....

Azon kívül nem látja senki. Szóval te sem, ugyanakkor megjegyzem, hogy mivel az emberek feje világosabb környezetüknél, előfordulhat, hogy keratokonusod van. Nyugi, nekem is. De én lefelé látok dolgokat. Nem aurákat.

2014. ápr. 27. 14:19
 18/28 A kérdező kommentje:
Ha megtapasztalnád, biztos nem írnál ilyeneket, hogy kamu, meg hasonlók. Nem fogom bizonygatni, mert felesleges. Látom és kész, még nem tudom, hogy mit, de látom.
2014. ápr. 27. 16:47
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

Annyira jó, hogy itt mindenki egy parafenomén... Kérdező, menj el a James Randi alapítványhoz, 1 millió dollárt(kb. 200 millió forint) adnak annak, aki bebizonyítja, hogy paranormális képességei vannak.

Egyébként én csak kéziaurát látok puszta szemmel, a faliaurám nemrég ment tönkre.

"Ha megtapasztalnád, biztos nem írnál ilyeneket, hogy kamu, meg hasonlók."

Pont ez a baj. A tapasztalat elveszi az objektivitást. Hidd el, mi nem irigykedünk rád. Ergo a többségnek semmi oka nincs szubjektívnek lennie ezzel kapcsolatban, és mégis kamunak mondják. Persze, nem csak pszichológusokból áll a szkeptikustábor. De a figyelmedbe ajánlom Richard Wisemann Paranormalitás c. könyvét. Nagyon jó és érdekes könyv, rávilágít arra, hogy az emberek miért hisznek a természetfelettiben, és miért nem kéne.

2014. ápr. 27. 19:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Oké, ez is egy vélemény, te legalább nem fogalmaztál csúnyán.
2014. ápr. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!