Ki az a Cyrus Ravenwolf?
Deggial, semmi ilyet nem mondtam senkinek, mivel senkit sem verek át. :)
2. válaszolónak: Sosem híreszteltem azt magamról, hogy egy Azonosítatlan Repülő Tárgy vagyok - mert ugye ezt jelenti az UFO. És idióta troll sem vagyok, veled ellentétben, mert csak az idióták írnak ilyen módon. :)
"Sosem híreszteltem azt magamról, hogy egy Azonosítatlan Repülő Tárgy vagyok - mert ugye ezt jelenti az UFO. "
De, te magad írtad, hogy UFO vagy. Tisztában vagyok a szó fogalmával, ezért is írtam.
"És idióta troll sem vagyok, veled ellentétben, mert csak az idióták írnak ilyen módon. :)"
Az a szmájli csak biztosabbá teszi a passzív-agresszív viselkedésedet *mosolyog*.
Az írásmódomban semmi idióta nincs, a helyesírásom pedig egy fokkal jobb, mint a tiéd. De azért köszönöm.
névte2en
Kedves Gyakorisok !
Hajtsunk fejet Cyrus Ravenwolf brilliáns elméje és a mi szerény földi értelmünket meghaladó mérhetetlen intelligenciája előtt . Bocsájtsd meg a nevtel3n nevű felhasználó eltévelygését, csupán Pepsi-t tudott venni a sarki Tante-Emma-Laden-ben és most szomjazik fergeteges tudásodra, így hagyhatták el billentyűit ezek a kételkedő szavak . Gyertek kedves kommentelők boruljunk térdre nagysága előtt :-)
Most már én is azt kérdezem, ki az a Cyrus Ravenwolf?
Mi olyan különleges benne?
Mitől vagy más, mint az itt trollkodó emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!