Most eléggé félek, ugyanis multkor az volt hogy mondtam magamnak, hogy holnap tüdőrákos leszek és meg fogok benne halni! És tegnap ereztem mar magamon a tüneteit, azota kohogok es nehezebben veszem a levegot! Szerintetek most tényleg az vagyok?
De a tüneteket nem képzeltem be csak magát a rákot!
És mégis jöttek a tünetek
És ilyen lehetséges hogy beképzelem hogy rákos vagyok és tüneteket produkálok?
Hogy produkálok tüneteket ha nem is vagyok rákos?
A gondolatainknak és az érzéseinknek van teremtő ereje, de feltételezem, hogy azt te sem gondolod komolyan, hogy szinte egyik napról a másikra tüdőrákos lesz valaki.
Nem tudom, hogy mégis mi volta célod azzal, hogy múltkor ezt mondtad magadnak, de választhatnál helyette valami pozitívabb programot is.
Attól, hogy beképzeled magadnak a rákot nem lehetsz az viszont, ha a családban volt egy rákos beteg akkor genetikai úton örökölhető ilyen például: a mellrák és a petefészekrák nem tudom, milyen tüneteket produkálsz,
de nem árt ki vizsgáltatni magad. : [link]
Köszi,most azért valamennyire megnyugodtam!:)
De akkor ilyentől 100% hogy nem alakul ki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!