Önmásoló földönkívüli szondák lesnek a Naprendszerben?
Skót matematikusok szerint idegen civilizációk által készített, önmásoló, önjavító, önműködő szondák lehetnek Naprendszerünkben, melyek egyszerűen láthatatlanok számunkra.
No kérem, erre varjál gombot. Matektudósok szerint az idegenek már itt másolgatják magukat a naprendszerbe [link] Mit szóltók?
Mi van? Minket lesnek?
Remélem jól szórakoznak!
Komolyan mondom ezen már én is gondolkoztam, de van egy másik elméletem is kutatásaim bizonyítják, hogy az Ufók nem mások, mint anomáliák egy párhuzamos univerzumból a párhuzamos valóságban sokkal előrébb járnak, mint mi viszont a bolygójuk haldoklótt és nyitottak egy kaput a mi világunkban, de valami végzetes hiba történt és különböző idősíkban megjelentek majd egy időhurokba rekedtek tehát, ami számunkra egy múló pillanat számukra véget nem érő esemény.
CIA-ügynök GTA bajnok XBOX360-as profi játékos és hivatásos ninja harcos
Ha vannak, hát vannak. Ha mi olyan technikai szinten lennénk, mi is kutatnánk, megfigyelnénk.
Bizonyítani nem lehet, ellenőrizni szintén nem. Az életembe nem szólnak bele, fantáziálni meg ennél érdekesebb dolgokon szoktam.
Szóval, megint nem változott semmi :D
Így van ahogy mondod kérdező. Több faj is küld ide ilyen szondákat. Ezeknek többféle típusa van, mint pl. a krixkraxi kémdrónok vagy a lumbulábi energiagömbök. De vannak egész cseles megoldások is. Pl. a poloskoidok egyszerű földi rovaroknak látszó biorobotokat hadználnak megfigyelőként.
Üdv, D.W. - ufológus, kriptozoológus, loúlógus.....
"Skót matematikusok szerint"
"Matektudósok szerint"
Biológusok és pszichológusok szerint pedig az összes ilyen kérdéseket kiíró elmebeteg. Erre varjál gombot. Ezt "szólóm" a cikkre.
A cikk pedig egy béna álhír, nem létező tudósokkal. A két tudós közül az egyik, Arwen Nicholson nem létezik, a másik, Duncan Forgan pedig mellékesen nem matematikus, hanem asztrológus, és nem mondott ilyet soha.
Források:Pécsistopp és Daily Mail
Hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!