Mit tegyek mindenhol embereket látok?
Figyelt kérdés
Az van hogy teljesen szétszórt vagyok és már aludni sem merek mert félek.Mindenhol embereket látok meg bevillannak emlékek amiket már rég elfelejtettem.Az üres szobában ahol csak én voltam egyedül embereket láttam akik kedvesen köszöntek meg mosolyogtak.
UI.: a szüleimnek már mondtam és velük is megbeszélte ezt a problémát,de tanácsot ők sem tudtak adni :///
2014. ápr. 11. 17:00
1/9 Zsófia Tóth válasza:
Menjél pszichológushoz és nem sértésnek szánom, mert lehet, hogy tényleg tud segíteni.
3/9 A kérdező kommentje:
1. köszönöm a választ majd megpróbálom
2. most leszek 13
2014. ápr. 11. 17:26
4/9 anonim válasza:
Én is mindenhol embereket látok. Ez nagyon érdekes. Igaz, hogy amikor olvasom őket, már nem vagyok benne biztos.
5/9 A kérdező kommentje:
mit olvasol??
2014. ápr. 11. 17:33
6/9 anonim válasza:
Én is mindenhol embereket látok, mert szerencsére nem vagyok vak. Ha meg valaki kedvesen mosolyog meg integet, akkor nem félni kell tőle, kivéve, ha igazából nincs ott senki. Akkor egyenesen út a pszichológushoz, ő pedig megmondja, hogy mi miatt hallucinálsz. Kicsit sem biztos, hogy őrült vagy, lehet hogy szimplán csak kialvatlan.
7/9 A kérdező kommentje:
miután írtátok hogy menjek dilidokihoz utána rögtön fel is hívtam az egyik ismerősömet akinek az anyja phihologus megvizsgált beszélgettünk mindenről azt mondta semmi bajom nincsen kialvatlan sem vagyok mint megállapította azt mondta nézzem "adottságnak˝ talán majd elmúlik.
2014. ápr. 11. 19:05
8/9 anonim válasza:
Szerintem menj el valami normális orvoshoz aki felír neked valami gyógyszert erre
9/9 A kérdező kommentje:
ő szakképzett orvos meg voltam már a suli phihologusnál is ők sem írtak fel semmit
2014. ápr. 12. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!