Fuuh.. Hát engem ez nagyon meg ijesztet. Nézzétek végig. Szerintetek igazi vagy meg van csinálva a videó? 1:52-nél még egy "alak" is látható. Egyszerűen félelmetes.
Mi ez a szr? És mivel vették fel? Egy kenyérpiritóval?
2014. márc. 31. 22:34
2/10 anonim válasza:
Azért nem félelmetes, mert látszik rajta, hogy kamu . Amikor kicsi voltam és megnéztem a 8. utas a Halál-t na attól b*szartam, de ez elég gyenge :-)
2014. márc. 31. 22:39
3/10 anonim válasza:
nyilvan 'igazi', persze... menjel szepen aludni, hogy holnap tesioran ne aludj el a tornaszonyegen bukfenc kozben.
2014. ápr. 1. 00:07
4/10 anonim válasza:
Szerinted miért vannak letiltva a hozzászólási lehetőségek az általad linkelt Youtube videónál? Azért mert nincs takargatni valójuk? Vagy azért, mert mindenki ezerszámra írja az árulkodó jeleket, hogy ez kamu videó? Ne hidd el és ne parázz be ezektől, mert értelmetlen.
5# Annyiszor láttam az Alien filmeket, hogy már egyáltalán nem félelmetesek . Jó lenne egy szerkezet ami ki tudja törölni az agyadból a már megnézett filmeket és így újra tudnád nézni :-)
2014. ápr. 1. 09:38
7/10 Passiflora válasza:
Én elég ijedős vagyok, de ennél még attól is komolyan sokkal jobban megijedek, mikor a négy éves unokaöcsém elbújik az előszobaszekrényben, és előugrik, mikor belépek az ajtón. :-)
Gyanítom, hogy Te is inkább viccnek szántad, hogy ez ijesztő lenne, vagy netalán "igazi".
Ha megnézed a következő videót, mit tippelsz: valódi felvétel arról, hogy egy aranysas elagad egy kisgyereket egy montreáli parkban, vagy ügyes diákok által készített 3D-s animáció, ami egy iskolai feladat keretein belül készült, és amire ötös osztályzatot kaptak, mert elérték vele a Youtube-on a 100.000 feletti nézettséget?
Megértelek Anna gyerekkorodban én is féltem a kedvencek temetője filmtől olyannyira, hogy a kutyámat is eladtam féltem attól, ha meghal feltámad hamvaiból és akkor nekem ugrik emiatt eladtam a szomszéd srácnak aztán párszor megnéztem azt a filmet és utána már nem volt annyira félelmetes a szomszéd sráctól visszaakartam kérni a kutyámat, de nem adta vissza szegény hógolyó pár nappal később meghalt. :D
2014. ápr. 1. 10:44
9/10 anonim válasza:
Ajánlom a videó feltevőjének a csatornáját megnézni.
2014. ápr. 1. 15:42
10/10 anonim válasza:
Nem igazi... Ha igazi lenne, nem torzították volna el a videó minőségét. Ne ijedezz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!