Hol található meg ez az idézet a bibliában? , , annak okáért te k-rva, hald meg az úr szavát"
"honnan szedted, hogy Isten írta a Bibliát?"
Ő... Papoktól.
"Sosem értettem, miért kell a hívőket szopatni, ártanak neked, vagy mi?"
Nem. Csak unom az ateisták és az agnosztikusokkal szembeni intoleranciát, a vallási fanatizmust, és ártatlan, öntudatlan gyerekek vallásosnak való kikiáltását, és a vallás beléjük erőszakolását. Ezzel nem csak hogy nekem, hanem a világnak ártanak. Az pedig, hogy több helyen(már Mo-on is!) petíciókat iratnak, hogy az intelligens tervezést oktassák. Kösz, de nem akarom, hogy a gyerekeim, és másoké ostobaságokat tanuljon. Az pedig, hogy válaszadás, vagy érvelés helyett terelsz, egyszerűen nevetséges, de mégis jellemző. Köszönöm, de nem kellett feleslegesen pazarolnode erre az időd.
64-es, látom, gyakorlott idézős-válaszolós okostóni vagy. Kb. 100000000000000000000000 hasonló ember van az interneten. Mi lenne, ha különböznél végre és kicsit más stílust dolgoznál ki? Az már nehéz lenne? Könnyebb a csorda után menni.
Hmmm... Zavart a kritika, igaz? Na látod, ne ess neki ész nélkül mindenkinek.
Jóstehetségnek sem válnál be, mert nem vagyok nagy hívő. Én mondjuk úgy, hogy nem lehetek olyan hívő, mint te lehetnél, ha hinnél, vagy itt bármelyik hívő ember.
A te és a hozzád hasonló 1000000000000000 másik
A papoktól nem hallhattad azt a kijelentést, hogy a Bibliát Isten írta. A szövegelésüket még én sem mindig értem.
S lám, a szavaimat mégis van, ki megétette.
Kérdező, csak jelzem, hogy az említett szakaszban (Ezékiel 16, 35) pont képletesen értendő a dolog. Olvasd el a szövegkörnyezetet, kiderül, hogy a nép Istentől más istenségekhez való elpártolását jelképezi.
Többiek: Igen, a Bibliában nagyon sok durva dolog le van írva, mert a Biblia egy nagyon őszinte könyv. Őszintén bemutatja, hogy milyen az ember, és sajnos ilyen. (Ez ifj. Csomós Józseftől szabadon, valamelyik Csillagpontos főelőadáson mondta, keressetek rá youtube-on. Elég érdekes fazon )
Amúgy tényleg hallhatta a papoktól, mivel „A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre” (2Tim. 3, 17) De ez nyilván nem azt jelenti, hogy Isten írta papírra tintával. Képletesen értve Ő mondta tolba.
Egyébként az Apostolok cselekedeteit Lukács, Pál apostol útitársa írta, és (mivel korábban élt), nem kétszáz évvel Krisztus után, és nem is más könyvek összefoglalása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!