Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy terhesen...

Lehetséges, hogy terhesen megnőtt az érzékenységem a Földből érkező energiákra?

Figyelt kérdés
Most 8 hónapos terhes vagyok, 1-2 hónapja kezdődött, hogy hiába voltam álmos, nem tudtam elaludni. Tudom, ez ilyenkor akár normális is lehet, de egyszer jött a gondolat, hogy a hellyel lehet a baj, ezért csak megfordultam (fejem az ágy másik végébe, ahol a lábam szokott lenni) és 1 perc sem kellett már aludtam is. Azóta is beválik. A másik, hogy a konyhában ahol a zöldségeket szoktam pucolni, ahogy odaállok, elkezd remegni a lábam, meg a szivem is mintha remegne, nem ver gyorsabban, de valahogy olyan érzés mintha kilométereket futottam volna. Aztán csak 1-2 lépést arrébbmegyek, és el is múlik. Ma ingáztam ezeken a helyeken, erősen kilengett, balra körkörösen. Az ágy azon felén, ahol elalszom mostanában, ott nem mozdult.
2014. márc. 29. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
A Földből legfeljebb geotermikus energia jön.
2014. márc. 29. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A lehet a gyerekednek ne ezeket a hülyeségeket tanítsd, amúgy meg csak bebeszéled ezeket magadnak, semmi köze a"Főldból érkező energiákhoz"
2014. márc. 29. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:

" de egyszer jött a gondolat, hogy a hellyel lehet a baj, ezért csak megfordultam (fejem az ágy másik végébe, ahol a lábam szokott lenni) és 1 perc sem kellett már aludtam is."

Én erős lábszagra gyanakszom a leírás alapján.

2014. márc. 30. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd annyi biztos van a dologban hogy terhesen tanulsz meg igazán befelé figyelni. Magadra és a babára is. Észrevehetsz olyan dolgokat amiket addig nem, erősödhet a 6. Érzéked, a "női megérzésed ". Saját tapasztalat. Én a saját testem energiáit érzem.

Hihetetlen élmény a szülés óta pl. A masszázs. :-) de túl nagy jelemtőséget nem érdemes tulajdonítani ennek szerintem.

2014. márc. 30. 10:31
 5/5 homo ludensz ***** válasza:
Csak most olvasom a kérdésedet merő véletlenségből erre bóklásztam. Nem szeretnék itt most érdemben hozzászólni de ha még érdekel privátban szívesen adhatok át némi tapasztalatot(no nem a terhességről) csak a földsugárzások mikéntjéről.
2014. ápr. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!