Ez mi lehet? Kicsit félelmetes.14/L
Figyelt kérdés
Az van,hogy elalszok..felkelek de még érzem,hogy álmodok de mégse,és mindig halucinálok oda pókot,vagy valalmi csúszómászót,esetleg lárvákat..Rengetegszer van.NEM VICC. Durva kicsit,hogy csak ilyeneket látok. (Nem alvásparalízis.Olyanom is van néha,tudom milyen)2014. márc. 21. 19:41
2/10 anonim válasza:
nekem is előfordul, volt amikor arra keltem, hogy azt haluztam, hogy a cigim gyújtom meg, volt, hogy piócák voltak az ágyba. de ez akkor van, ha nagyon fáradt vagyok. de 24 ora meló után volt, hogy kimentem kólát inni a konyhába, de ezt másnap tudtam meg. mert megittam 5 pohárral és tesóm szovátette hogy mennyit ittam, én meg nem tudtam miről beszél. de rendszerint dumálok, meg van hogy ordítok. pl takarodj ki a szobából, vagy elbeszélgetek a barátommal :D 22l
3/10 anonim válasza:
még nem ébredsz fel teljesen azért látsz olyat ami nincs ott...
4/10 A kérdező kommentje:
oké álom. De mindig ugyan ez??
2014. márc. 21. 20:02
5/10 anonim válasza:
Ez semmi vicc irány a pszichológus nem vagyunk doktorok akár hiszed akár nem.
Svejk
6/10 anonim válasza:
Jó lenne, kicsi lány, egy pszichiáterhez igen gyorsan elmenni (gyermek- és ifjúsági). Beutalóval, de izibe! Ezek nagyon kemény dolgok, én értek hozzá.
7/10 anonim válasza:
Nekem is szoktak ilyen álmaim lenni!!
8/10 A kérdező kommentje:
De ez nem álom!! Tegnap este is megtörtént de nem aludtam hisz emlékszek! Néztem tovább és eltűnt szép lassan a pók.Nagyon durva kb hülyének érzem magam.
2014. márc. 22. 09:26
9/10 anonim válasza:
Mert hirtelen felébredsz és még nem tért magához az agyad teljesen, nem tudatosult, hogy ébren vagy.Velem is van hasonló.Például felkelek álmomból és a fotelre terített pulcsit embernek nézem.Vagy a takaróm csücskére azt hiszem, a macskám füle.Egyszer az asztalon álló karácsonyfát törpének néztem a félhomályban és akkorát visítottam, hogy felébredt az egész ház.Persze ilyenkor azonnal rá is jövök, hogy csak én láttam rosszul a dolgokat.
10/10 anonim válasza:
Jól mondja az előző, ez az ún. alvás utáni hallucináció, mikor már felébredsz, de az agyadnak még kell 1 rövid idő (ált. max. néhány másodperc), hogy megszüntesse az álomképeket. Valaki pl. ködös alakokat lát. A témája bármi lehet, valószínűleg nálad azért pont rovarok, mert a tudatalattidban ők foglalkoztatnak, lehet azért, mert nem szereted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!