SOS! A 2hete vásárolt aranyhörcsögöm fel-alá rohangál
a ketrecében, mintha megkergült volna. Kicsit félelmetes
látvány és még nem csinált ilyet. Mi baja lehet?
most komolyan, mi mást csinálhatna szerencsétlen ha mozgásvágya van... ha zavar, ne tarts állatot.
2014. márc. 20. 06:58
2/6 anonim válasza:
Az elozo valaszolonka igaza van!! Vagy en azt hallottam meg hogy mikor ezt csinaljak a halala elott csinalja ezt!! De nm biztos. :p
2014. márc. 20. 11:22
3/6 anonim válasza:
Mekkora helye van? Elég nagy neki? Van mókuskereke? Hányszor veszed ki naponta? Nem lehet, hogy azért ilyen, mert a kereskedésben genetikailag hibás állatok is vannak, amik kicsit kattantak?
2014. márc. 20. 17:18
4/6 A kérdező kommentje:
Elpusztult, de örülök, hogy jól szórakoztatok ahelyett, hogy használható dolgot kommentáljatok... Egyébként kedves harmadik hozzászóló, 2 emeletes, csőalagutas, futókerekes ketrece van/volt, úgyhogy a mozgással nem volt baj. Szerintem az lehetett a baj, hogy állatkereskedésből hoztam el és nem tudták, mikor születekk, hanem kb 2-3 hónapja (ami akár lehetett több is, csak ugye ott nem tudják követni) vagy épp beltenyészetből származott, vagy hasonlók... Sajnos most tanultam ebből, hogy inkább gazditól/tenyésztőtől kell kisállatot venni, nem egy kereskedésben...
2014. márc. 30. 21:56
5/6 anonim válasza:
Attól függ milyen kereskedés sajnos,nálunk nagyon rendes kis kereskedés van,az a nő is rendes aki árulja a dolgokat és őtőle mindig tudom hogy nem több 5 hetesnél,mert ami ott nem kell el az ott marad.
De egyébként lehet a te hibád volt mert bárhol veszel ilyen állatot,azt vegyed ami kevésbé vad ugyan is az hamar megszokja a jelenlétedet is,mindig meg kell vizsgálni a hörcsögöt is és nézd a viselkedését is,ha minden normális akkor szabad megvenni!
De egyébként meg simán meg lehet tudni hány hetes ugyan is 3 hetesként nagyon picikék még,4 hetesként kicsit nőnek és 5 hónaposan már majdnem elérik a maximális nagyságukat,szóval minnél kisebbet kell mindig megvenni és no para.
2014. ápr. 1. 09:56
6/6 anonim válasza:
Rohadjon meg a sok érzéketlen bunkó..
Sajnálattal olvasom, ami történt.. Amúgy ez a depresszió jele (is) lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!