Az elobb volt egy nagyon fura elmenyem. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Epp egy onfejleszto anyagot hallgattam az agyon haton fekve, amikor masokon valo segitsegrol volt szo, en elkepzeltem, hogy szivesen segitenek masokon. Ekkoor a plafont nezve hirtelen elpirosodott/elvorosodott a plafon, majd lassan visszajott a szurkes színe. (nincs teljes sotetseg) A labain kimelegedtek, leizzadtak, a bal szemem konnyezett, es a torkomban mintha gombóc lett volba. Kozben nagyon furcsat ereztem.
Mi lehetett ez?
2014. márc. 20. 22:29
2/7 anonim válasza:
Szerintem valamiféle öngyógyítás történt. Lehet hogy megelőzted az influenzát, vagy csak megérezted :(
4/7 anonim válasza:
lehet, hogy felébredt valami különleges képességed. próbáld meg felidézni az érzéseket. akkor talán irányítani is képes leszel.
5/7 anonim válasza:
Szerintem az agyad optikai csalódás miatt pirosnak látta a szürke falat, és ezt így közvetítette ki a látásodra. Vagy valami ilyesmi. Ennek következtében történt a többi.
6/7 anonim válasza:
Az én plafonom fehér színű és gyakran látok rajta vörös foltokat ha sokáig nézem. Meg zöldet és sárgát is. Előjönnek eltűnnek. Valószínűleg a szemed csinálja valamiképp.
7/7 anonim válasza:
Mi annak az önfejlesztőnek a címe? és hol találom meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!