Ez mi lehetett? Felülről láttam magam, mikor elvitt a mentő.
Csak annyi történt hogy kb 8 éves koromban elvitt a mentő mert fuldoklottam. A mentőben viszont felülről láttam magam, átláttam a mentő tetején. Ott feküdtem és láttam a mentősöket is.
Az ájulástól képzelhettem ezt be magamnak vagy van rá valami értelmes magyarázat?
A te eseted tökéletes példa az agynak arra a válaszreakciójára amikor nem kap oxigént. A 60'-as és 70'-es években az Amerikai légierő számtalanszor kísérletezett azzal, hogy a pilótákat nagy sebességű centrifugába tették bele. Ennek következtében a centrifugális erő hatására a vér az agyukból lemegy a lábukba, és az agy oxigén nélkül marad. Miután végeztek, az összes katona arról számolt be, hogy elhagyták a fizikai testüket és lenéztek magukra ahogy ültek a székben. Azonban ez csak illúzió. Valójában szó sincs arról, hogy elhagyták volna a fizikai testüket mivel ez csupán az agy természetes válaszreakciója oxigénhiányra. A te esetedben is pontosan ez történt: Az agyad oxigénhiányban szenvedett és azt az illúziót keltette számodra, hogy elhagyod a fizikai testedet.
Ezt meg is nézheted ebben a dokumentumfilmben: http://www.youtube.com/watch?v=Dps0x55iltw (8:16-nál van az a kísérlet amiről beszéltem).
Én amikor életemben először beleszivtam egy négyet ötöt az ismeröseim füvébe,akkor volt ilyen. 41 fok volt, felülröl láttam magam és fülzúgás ,meg rettenetes nyugalom volt.
Azt mondták félóráig hidegvizes slaggal zuhanyoztattak és erre nem emlékszem ,csak hogy mondják ,hogy tegyem a fejem a hideg vizbe.De én makacs voltam és azt éreztem ,ha nem megyek nem sétálok,meghalok.Az utcán így mentem órákig,mert dél körül kezdödött és napnyugtára értem haza.Mindig a falak elött megálltam és nem értettem ,hogy merre kell lenni miért van mindig fal elöttem.Nagyon durva volt.Arra viszont emlékszem hogy egy kinai étterembe bementem és kivettem a hütőből egy fél literes üditöt ,de nem birtam várni a sorra ,akkor is az az érzés volt,hogy ha nem megyek meghalok,lehet az is lett volna...... odaraktam a pultra egy ezrest vagy kétezrest és sétáltam tovább az üditövel ,amit elfelejtettem kibontani másnap ittam meg otthon.Legalább 5-6-7 óra múlva keveredtem haza egy 20 perces útról.Ez 2008 ban volt,se elötte se utána hasonló. Senki sem tudott magyarázatot,az volt az első és utolsó "füvezés".Felülről láttam magam és halottnak hittem magam még olyanokon is gondolkoztam ,hogy jé tényleg van élet a halál után.Amikor hazaértem nagyon megijedt a párom állitólag ő is a kádban félóráig hidegvizzel zuhanyoztatott,de megint nem emlékszem erre,hanem valami olyasmire,hogy megmostam az arcom.Másnap reggelre elmúlt minden.Azt hittem erről senki nem tud semmi okosat mondani,mert 3-4-5 slukktól nem szabadott volna majdnem meghalni,de látom tök jó válaszok vannak.És lehet még jönnek is.Szóval a kérdezőnek annyit még ,hogy én is láttam magam kivülről de nem olyan messziről kb 1 méterről.
"Így van, ez csak a te agyadban létezik."
Nem feltétlenül, számos testenkívüli észlelést verifikáltak már, mivel az alany olyan dolgokról számolt be, amelyekről nem szerezhetett volna azon a helyszínen, és pláne abban az állapotban tudomást.
A testenkívüli élményeket nagyon sokan vizsgálják a mai napig, és a közelében sem járunk a konszenzusnak.
Szóval egyáltalán nem ilyen egyszerű, ahogyan gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!