Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor lesz világvége?

Mikor lesz világvége?

Figyelt kérdés
Félreértés ne legyen nem a hoax-elméletek sokaságára vagyok kíváncsi csak arra, hogy a következő 100 évben van mitől félnünk? esetleg valamilyen aszteroida vagy kisbolygó, ami veszélyezteti a föld lakosságát. Megvannak a fegyvereink egy aszteroida elpusztítására. :D
2014. márc. 12. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
előbb vagy utóbb biztosan vége lesz a világnak
2014. márc. 12. 18:50
 2/14 anonim válasza:

Az utolsó időket éljük, ez tiszta sor. Nem kell ahhoz hívőnek lenni valakinek, hogy ezt lássa. Ha az egyszeri ember elfogulatlanul, minden előítéletét meg meggyőződését félretéve hajol a Biblia fölé, és megnézi, mik vannak ott írva a világ végéről, akkor kb valami olyan meglátásra fog jutni, hogy "bazzeg, ez aztán minden, csak nem kitaláció.." Minden menetrendszerűen történik.

Ja, van már mindenünk, fegyverek különösen is, de ne aggódj, nem amiatt lesz vége a bolygónknak, mert aszteroida csapódik be. Eddig is elpusztulhatott volna már, pár milliárd év alatt, aztán nem pusztult. Minden menetrendszerűen történik, mindennek rendelt ideje van. Azt viszont, hogy mikor lesz világvége, fölösleges kérdezgetni, mert egyikünk se tudja. Mindenesetre vannak előjelei, amiket ha valaki értelmesen és józanul szemléli a világ dolgait, akkor a Napnál is világosabban észrevehet.

2014. márc. 12. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg hamarosan, de cspuán túlélési okokból. Hamarosan a kőölaj hiánycikk lesz, majd hamarosan eltűnik. Ha ezt még kibírják az emberek, akkor a víz elfogyása(ami szintén nincs távol) megőrjíti őket. De így még optimista voltam.

névte2en

2014. márc. 12. 19:32
 4/14 A kérdező kommentje:

Én úgy hallottam, hogy jelenleg nem tudnánk védekezni egy esetleges aszteroida becsapódás ellen.

Nem vagyunk birtokában olyan technológiának, mely segítségével kitudnánk védeni egy esetleges becsapódást. Nem hiszek Istenben sem a bibliában, ha meg fogunk halni nem azért lesz, mert a biblia megírta vagy sorsszerű lenne. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 12. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az aszteroidakat,3 vilaghaborut,globalis felmelegedest mind tulelik paran...megiscsak 7000000000 lakunk itt,5000-10000 megmaradnak mindenkepp es ujarindul az elet.(persze ez csak az en velemenyem,nem biztos hogy igy van) De amikor biztos megszunik a foldon az elet (es maga a fold is),es nem tudjuk majd elkerulni-megoldani az akkor lesz mikor elkezd kialudni a napunk.Voros oriassa duzzad,es bolygonk keringesi palyaja a nap felszine alatt lesz...mire kihul ez a kugli mar nem fog letezni.
2014. márc. 12. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Jah 3 nulla lemaradt,7000 000 000 lakunk a bolygonkon ugyebar...
2014. márc. 12. 20:21
 7/14 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy azért halsz meg, mert benne van a Bibliában. Tudod te azt anélkül is. Amúgy meg tök mindegy, mit hisz az ember, vannak dolgok, amik attól függetlenül még vannak, hogy hiszed-e vagy nem. Lehet persze fantáziálni aszteroidákról meg egyéb anyámkínjáról, engem nem zavar. De én ilyenektől végképp nem tartok.
2014. márc. 12. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:
2014. márc. 12. 21:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a föld halálra van ítélve csak kíváncsi vagyok van-e új fejlemény a világvégével kapcsolatban, ami veszélyeztetné a földet.
2014. márc. 12. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs új fejlemény. Néhány tudós dolgozik azon, hogy embereket küldjenek egy másik bolygóra, hogy a fajunk fennmaradjon. Még nincsenek elég erős hajtóművek és elég jó űrhajónk, de ez a következő 30 évben szerintem megoldódik. Egyébként lehetséges egy vulkánkitörés vagy egy aszteroida. Korábbi hozzászóló szerintem a jelenések könyvére gondolt. Igaza van. Vannak hasonlóságok. Isten viszont jó és nem fog elpusztítani minket. Legalábbis ezt mondanám, ha hinnék ebben a keresztény dologban. :D
2014. márc. 12. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!