Ha mi emberek, jogot formálunk arra, hogy tőlünk alacsonyabban struktúrált lényekkel táplálkozzunk, akkor csodálkozhatunk-e azon, ha tőlünk magasabban struktúrált lények velünk táplálkoznak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 20:52
11/19 anonim válasza:
Az Előttem szólónak igaza van!
12/19 anonim válasza:
Az annunakik pl embert esznek. A David könyvében le is írta. A bennem élő reptílián címmel
13/19 anonim válasza:
Neharagudj #12 De én nem hiszek David-nak akármilyen könyvet kreáljon amúgy meg nem hiszem, hogy bármelyik földönkívüli lény a földre jönne csak azért, hogy megegyen pár embert, mert náluk nem jó a kaja a reptilliánokban pedig egyáltalán nem hiszek. :D
14/19 anonim válasza:
Basszus elírtam annunakit akartam írni. De mind1 egyre megy azokban sem hiszek.
15/19 anonim válasza:
Az annunakik esznek embert? Pedig 404 szerint ők barátságos idegenek. A reptíliánok, poloskoidok, krixkraxok meg effélék, ők az ellenségek, de ők se esznek embert (tudtommal).
16/19 anonim válasza:
A kérdésben a táplálkozás szó szerepel, ami végülis lehet bármiféle energia szerzés, nem feltétlenül megevést jelent. Ha csak az eddig megismert élővilágot nézzük, mindenki valaki mástól szerzi az energiát, úgyhogy csodálkozni nem nagyon lehet. De ha az emberben megfogan a "jogom van-e" kérdés, és ezt esetleg követi egy nemleges válasz, akkor tud-e utána az elveinek megfelelően élni? Tudom, nem ez a kérdés, hogy az ember élhet-e más élőlények elpusztítása nélkül, de ha rádöbbenünk valaminek a bizarrságára, úgyis magunkon kell kezdeni a változtatást, abban a viszonyban, ahol mi vagyunk az agresszorok, mert a másik oldalról nézve (ahol áldozatok vagyunk) csak a tehetetlenség van. Egy biztos, a napi betevő megkeresésével prímán le lehet kötni az emberek figyelmét, energiáját, és még az egója is ki lesz elégítve, amikor "becsületes dolgozó állampolgárként" tudja magát aposztrofálni a pára. (Ha valaki komolyabban gondolja ezt a témát, mint egy kósza felvetés, megoszthatná a véleményét privátban.) :)
17/19 anonim válasza:
Nézd meg az Attack on Titan című animét.Nagyon ajánlom neked.Ott mindenre választ talállsz.Milyen ember evő idegenekről beszélgettek ti?Mivan?Nem lesz kicsit sok az összeesküvés elméletből? Nem mondom, hogy nincs igazatok, de nem kéne mindent elhinni, amit mondanak.
18/19 anonim válasza:
Hát elhinni nem is. Max keresni az igazságot!
19/19 anonim válasza:
Mindenki szerzi valahonnan az energiát. (Vagyis átáramoltatja saját magán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!