Február 22-én valóban apokalipszis lesz?
De, hogyan valósul meg? a legenda szerint Skoll farkas felfalja a napot testvére, Hati pedig a holdat a csillagok eltűnnek az égről és a Föld örök sötétségbe zuhan. Ezen a napon fogja Odin főistent megölni Fenrir farkas,
földrengések lesznek, felkel a tenger és
mérgezett lesz az ég na persze idézem a legendát állítólag "Közvetlenül előtte minden idők leghidegebb tele érkezik" már itt megbukott az elmélet nálunk tavaszias az idõjárás nemtom lehet, hogy megint elnapolták a világvégét.
ez volt a hírhuszon4 mondhatom nagyon hiteles...
[link] kezdjük egy másik oldallal itt már arról beszélnek idézem „A világvége valójában csak az istenek világának végét jelenti, és a világ újjászületik az emberi népesség által” vasárnap már ezzel fogják magyarázni, hogy minek nem volt világvége íme a cikk... [link]
De minek akar a legtöbb ember 2ségbe esni? lehetséges, hogy a legtöbb ember hoaxgyaros vagy netán unatkozik mit gondoltok?
Bizony, már megint támadnak a földönkívüliek. Minket a krixkraxok vagy a lumbulábiak fognak gyarmatosítani?
Ja és szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D
Mikor fog bekövetkezni egy ideig biztos nem. látom a spirituális szemetekbe azt a félelmet, ami engem is környékez barátaim figyeljetek az a nap amikor az emberiség elbukik még nem jött el az ideje az a nap amikor az emberiség feladja minden hitét annak a napnak még nem jött el az ideje bírjátok ki már csak fél óra van hátra és ne féljétek a halált, mert a halál elkerülhetetlen. harcoljunk és tudjátok megfogom menteni a földet nem kell aggódni ötödik szintre lépek és ezzel át lépem a Magaarcosi szintet számíthattok rám.
Üdv, Goku [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!