Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Február 22-én valóban apokalip...

Február 22-én valóban apokalipszis lesz?

Figyelt kérdés

De, hogyan valósul meg? a legenda szerint Skoll farkas felfalja a napot testvére, Hati pedig a holdat a csillagok eltűnnek az égről és a Föld örök sötétségbe zuhan. Ezen a napon fogja Odin főistent megölni Fenrir farkas,

földrengések lesznek, felkel a tenger és

mérgezett lesz az ég na persze idézem a legendát állítólag "Közvetlenül előtte minden idők leghidegebb tele érkezik" már itt megbukott az elmélet nálunk tavaszias az idõjárás nemtom lehet, hogy megint elnapolták a világvégét.

ez volt a hírhuszon4 mondhatom nagyon hiteles...

[link] kezdjük egy másik oldallal itt már arról beszélnek idézem „A világvége valójában csak az istenek világának végét jelenti, és a világ újjászületik az emberi népesség által” vasárnap már ezzel fogják magyarázni, hogy minek nem volt világvége íme a cikk... [link]

De minek akar a legtöbb ember 2ségbe esni? lehetséges, hogy a legtöbb ember hoaxgyaros vagy netán unatkozik mit gondoltok?

2014. febr. 21. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Én tudok egy 100%-os Föld világvégét, de az 4-5 milliárd év múlva lesz és bár nagyon szurkolok az emberiségnek, de szerintem 1% az esély, hogy még lesznek emberek akkor...
2014. febr. 21. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, ráadásul zombis ;-)
2014. febr. 21. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen, jönnek a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak meg poloskoidok és gyarmatosítják a Földet, jajj végünk van, pánik, stb.
2014. febr. 21. 09:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Én már várom a holnapi napot jól fogok szórakozni a hoax-gyarosokon szerintetek mi lesz a holnaputáni magyarázat? :-D
2014. febr. 21. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Magyarázat? Hát az, hogy ez is a szkeptikusok miatt maradt el. Mert a szkeptikusok mind hülyék, nem hisznek semmiben, hogy nem gondolkodnak, hogy az összes szkeptikus csak trollkodik itt, s igenis vége lett a világnak. Még toppantanak is a lábacskájukkal.
2014. febr. 21. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen már csak 22óra és 47 perc van hátra a világból úgyhogy egyetek igyatok dugjatok.
2014. febr. 21. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
"Mindeközben a cserép petúnia csak erre gondolt: Jaj ne, már megint!?"
2014. febr. 21. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Bizony, már megint támadnak a földönkívüliek. Minket a krixkraxok vagy a lumbulábiak fognak gyarmatosítani?

Ja és szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D

2014. febr. 21. 17:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Mikor fog bekövetkezni egy ideig biztos nem. látom a spirituális szemetekbe azt a félelmet, ami engem is környékez barátaim figyeljetek az a nap amikor az emberiség elbukik még nem jött el az ideje az a nap amikor az emberiség feladja minden hitét annak a napnak még nem jött el az ideje bírjátok ki már csak fél óra van hátra és ne féljétek a halált, mert a halál elkerülhetetlen. harcoljunk és tudjátok megfogom menteni a földet nem kell aggódni ötödik szintre lépek és ezzel át lépem a Magaarcosi szintet számíthattok rám.

Üdv, Goku [link]

2014. febr. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!