Szerintem nemis igaz a történet csak hazudsz nem hinném,hogy a földönkívüliek ártani akarnak bárkinek is akkor már régen megtették volna.
2014. jan. 8. 10:07
2/10 anonim válasza:
"Szkeptikusok kíméljenek." Csak a saját falkám üvöltését akarom hallani!
2014. jan. 8. 10:10
3/10 anonim válasza:
ennyi badarsag utan inkabb olvasd el a Bibliat.....
2014. jan. 8. 10:59
4/10 anonim válasza:
#3-nak igaza van olvasd csak el a bibliát azokban az írásokban megtalálhatód a legnagyobb trollok gondolatait amikor is Jézus ketté választotta a vizet sőt egyiptomban csemőket gyilkolt a jó Isten ezekért a bűnökért manapság sittre vágták volna. sokszor elolvasom a bibliát amikor trollkodni akarok "Eljő a világvége mert szólt az úr hozzám stb." ajánlom neked a magyar népmeséket régi filmeket japán sorozatokat. ezek hatábasára lettem az, aki most. :DDD
2014. jan. 8. 11:19
5/10 anonim válasza:
# 4
Azért jó, hogy olyan dologról írsz, amiről fingod sincs. "Jézus szétválasztotta a vizet":D Persze, ellopta Mózes elől a show-t:D
2014. jan. 8. 11:37
6/10 anonim válasza:
#5 Ismerem a bibliát: Moyses egy zsidó volt, akit Isten azért küldte őt vissza egyiptomba, hogy Isten által véghez vigye a csodákat. és felszabadítása a zsidókat majd elvezesse őket a túloldalra röviden és tömören ennyi. :D
2014. jan. 8. 12:01
7/10 anonim válasza:
iGEN MÁR ITT VAN! :( Én például nemsokára megyek Wc re és akkor lesz ám apokalipszis!! Támogatta a Babkonzerv
2014. jan. 8. 14:40
8/10 anonim válasza:
Aha, ezek teljesen meggyőztek. Én elbújok a bunkerbe.
2014. jan. 8. 15:22
9/10 *Nekomimi* válasza:
Emberek, nektek hová lett a humorérzéketek? :D
2014. jan. 9. 00:24
10/10 anonim válasza:
Látom, még mindig trollkodsz!
Csináld jobban, mert ez, csak egy kis mosolyt csalt az arcomra! Ennél több kell, hogy fetrengjek a nevetéstől!
"Szkeptikusok kíméljenek."
Na ezt, kár volt írni, mert tudod - "fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!