Hallottál, láttál már tárgyat úgy leesni, ami furcsa volt?
Egyszer egy nehéz fa kép esett le a plafontól kb 30 cm-re lévő felső polcról úgy, hogy csak a sarka lógott ki addig kb 5 cm-re. A kép nagy volt, és nehéz, szándékosan se volt könnyű leemelni. Egyedül voltam otthon, hát elgondolkodtatott.
Ezután 4 évvel meg a kép esett le a falról úgy, hogy a szög bent maradt, és az akasztó is sértetlen volt. Ripityára tört az üveg. Ez a kép az ágyunk mögötti falon volt a fejünknél, még szerencse hogy az ágy és a fal közt van kb 8-10 cm. Már aludtunk amikor leesett, azt hittem megáll a szívem, mert a férjem ijedtében még álmában, vagy már álmából kelve akkorát ordított, miközben ugrott ki az ágyból, hogy órákon át nem tudtam megnyugodni.
Ami le akar esni, az le is esik.
De ha nem akar eltörni, akkor nem törik el.
Amúgy pedig, ahogy esik, úgy puffan!
Leesni nem, de egy közel egy kilós tárgyat egy szőnyegpadlón "odébbvándorolni" igen, ráadásul pár napon belül kétszer.
A mai napig nem találtam rá semmi értelmes, számomra elfogadható magyarázatot.
(Őszintén szólva ha valaki más mesélne ilyet, nem is hinném el neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!