Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mindenkinek megvan a párja a...

Mindenkinek megvan a párja a földön?

Figyelt kérdés
Így teremtetetett a sors által, hogy mindenki szerelme itt van a földön csak megkel találni?
2014. febr. 15. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Én hiszek ebben :-)
2014. febr. 15. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Reméljük :)
2014. febr. 15. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy milyen sorsot szántál magadnak a másvilágon.
2014. febr. 15. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

a földön

de nem az országban

tehát lehet hogy szomáliában, koreában vagy kazahsztánban

2014. febr. 15. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos van, akinek nem jut, van, aki senkinek sem kell. Aki meg kelendő, arra több jelentkező is akad. A világ márcsak ilyen igazságtalan.
2014. febr. 15. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Már megtaláttam a páromat többször is csak utána valahogyan szakítottam a papjaimmal nem szeretem a komoly kapcsolatokat. most olyan leányzót fogok keresni, aki hozzám hasonlóan művész lélek és nem mellesleg benne lesz a top10ben és akkor meztelenül modelt áll nekem én pedig lerajzolom így talán egy újabb kollekció kerül be a Jigsaw galériában majd pár 100 év múlva én leszek az új (leonardo da vinci) biztos mindenkinek a párja valahol a világban van, de az én egyetlen szerelmem a rajzolás. :D

Üdv, korunk egyik legnagyobb művésze

2014. febr. 15. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
a Saw-beli Jigsaw vagy?
2014. febr. 15. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
A többség nem a lelki társát vonzza, hanem azt akivel a szülői konfliktusait fel tudja oldani. Aki nem megy bele ezekbe a kapcsolatokba az valszeg az igazihoz sem juthat el. Igaz lehet hogy élete végéig ilyen kapcsolatokban fog élni.
2014. febr. 15. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 Természetesen nem csak az utódja vagyok. Jigsaw legnagyobb rajongója volnék nagyon sok közös van bennünk mármint a filmbeli Jigsaw és köztem a gondolkodása megegyezik az enyémmel azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok sorozatgyilkos sokan trollnak vagy ezósnak titulálnak amikor csak egy játékos vagyok véleményem szerint az egész élet egy játék, ahogy ez a kérdezősdi.
2014. febr. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!