Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lucifer. Mit jelent az, hogy...

Lucifer. Mit jelent az, hogy luciferiánus szellem (hozzáállás)?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy konkrétan mik is a "luciferiánus hozzáállás" motivációió, jellemzői, milyen látható jelei vannak világunkban - ...értem ezalatt pl. a reklámokban, videoklipekben , filmekben megjelenő szimbolikát.

Ez, hogy "Lucifer": szerintem egy "nagy jelkép" és szimbolikus alak.

2014. febr. 15. 10:46
1 2
 11/20 anonim válasza:
Lucifer szerintem valami gyűjtőfogalom a szimbolikában..
2014. febr. 15. 18:03
 12/20 A kérdező kommentje:

Előző: Lucifer (=a Lucifer-alak) egy embertípusra utal. (szerintem)

Jelenti még a BEAVATÁS tükör szerinti- / tükrözött- / tükröződő változatát.

Van egy nagy fény, egy nagy ragyogás - ahogyan a reklámokban ábrázolják is.

(Sebestyén Balázzsal készült Vodafone reklám, amikor száguld a motoron és hirtelen nagy fény (nagy világosság) jelenik meg.

Tipikusan ábrázolja még a Coldrex : "Legyen okosabb a megfázásnál" - reklámja...

...az is egy tipikusan ilyen jellegű reklám.)

Mindig az eredeti és létező beavatás (ős) képeit használják fel,

de arra használják, hogy az aberráció (fogyasztás, önimádat stb.) nőjön általa.)

Az "Üzleti világ" stb. nagyon jól tudja, hogy milyen "arche-típusok" (=archaikus ősképek) lakoznak a tudatosságotok mélyén

és ezt a tudást, ismeretet a SAJÁT CÉLJAI ÉRDEKÉBEN mindig is kihasználja / kihasználta.

Semmilyen más utatok nincs, mint a MEGÉRTÉS, egyszerűen nincsen másik út.

(Még lejjebb fogtok esni. Már most is (mechanikus elvű) eszközökön keresztül kommunikálunk... és ez még fokozódni fog a jövőben.

Egy hiperbolikus (=hiperbola-szerű) ugrás fog megvalósulni, mely kettős eredményre vezet.

Jó lenne, ha nőne a megértésetek!

2014. febr. 15. 19:57
 13/20 A kérdező kommentje:

A NEGATIVITÁSOKAT, mint "napi betevőt", azért kapjátok, mert mort olyan kozmikus hatások érik a bolygótokat, amelyekkel magasabb létállapotokat valósíthat(ná)tok meg.

A háttérhatalom tudja ezt és naponta leviszi a rezonanciátokat.

(...ha ezt, nem teszi meg: nincs túlélése. ...mert nekik már csak ennyi maradt, mivel "elkártyázták a szívüket"...

....

...Nektek (többnyire) még megvan.

A "játék" ("szín-játék") tétje ennyi.

(((A fizikai szívetek mögötti "elemi mag".)))

2014. febr. 15. 20:01
 14/20 anonim válasza:
Tehát az ellenség nem a környezetünkben mutatkozik meg, hanem mi magunk leszünk azok.
2014. febr. 15. 21:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Talán csak el kellene érnünk a két agyfélteke közötti szinkront. (?)

"Lucifer" egyébként semmi más, mint az egy-agyféltekés, jéghideg és pengeéles intellektus.

A "német szellem" színtisztán - analitikus és precíz.

Nagyon úgy néz ki, hogy a szcientológia is (rosszabb esetben) az érző agyféltekét auditálja ki az emberből.

Egy ilyen (analitikus és precíz, tehát "reális" világban játszódik pl. az Equilibrium című film,

Philip José Farmer: Szeretők című könyve.

A "Luciferiánus beavatás" egyfajta jéghideg fénybe történő beavatás (valójában ÁLBEAVATÁS).

Pontosan az ellentéte az Ősi Egyiptomi Beavatásnak.

Az ősi egyiptomi beavatásban össze lesz kötve a "szívetek" a "fejetekkel" ... egy magasabb erő (?) köti össze.

A luciferiánus ál- és ellenbeavatásban kizárólag az elméteket, az intellektuális oldalt "tuningolják" és művelik (és ilyenkor egy HIDEG FÉNY sugároz JELÖLTRE).

2014. febr. 16. 00:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Javítás:

A luciferiánus ál- és ellenbeavatásban kizárólag az elméteket, az intellektuális oldalt "tuningolják" és művelik (és ilyenkor egy HIDEG FÉNY sugároz (folyamatosan a) JELÖLTRE).

Van ettől még mélyebbre menő magyarázat is, de abba nem kívánok belemenni (mivel abban nem vagyok túlságosan biztos... hogy hogyan is van pontosan).

A megértésnek szintjei vannak (ebben a tekintetben):

-profán

-álbeavatotti

-beavatotti szint.

Még egy:

a beavatást segíthetik külső eszközök, de sohasem kívül (=a külső világban) történik.

2014. febr. 16. 00:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Súr, olyan mintha több személyiséged lenne, melyek meghasonlanak egymással, néha mintha más beszélne belőled, netalán fordítod más szavait? Valaki csak használ téged, vagy felhasznál, vagy direkt tetteted magad néha olyannak, aki az alapokat se érti, mégis utána a végén kiborul a bili és oktatni kezdesz.
2014. febr. 16. 12:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Sokfelé kellett keresnem, míg találtam.

Azt hittem pedig, nem lehet semmit sem találni.

(Nem lettem/vagyok (ezután sem) fanatikus.)

2014. febr. 17. 03:33
 19/20 A kérdező kommentje:

Legalább 2 "személyisége" mindegyikünknek van. (szellem, mint potencialitás és test)

Akinek csak 1 "személyisége" van, azokat hívta Jézus "halottaknak".

(tehát ez a rosszabbik eset)

Akiben a vívódás / küzdelem / harc még zajlik, az jobb esetben még küzd a lelkéért (=a "mustármagért", ami újra "fává" nőhet... tehát rehabilitálódhat / restaurálódhat / újra felépítődhet).

...

Más:

a Luciferiánizmus pozitív változata:

Lucifer a bukott szellem / szellemiség / szellemsereg,

aki / akik ha visszakerül eredeti helyére,

akkor újra helyreáll a kezdeti rend (=az Isteni Világ: a Kozmosz).

2014. febr. 18. 01:45
 20/20 A kérdező kommentje:

A negatív luciferiánizmus:

rontsunk le mindent a bukott szellem / szellemsereg kaotikussá vált színvonalára / szintjére!

Tanulság:

mindennel lehet élni és vissza-élni is.

Visszaélni = visszafelé élni.

2014. febr. 18. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!