Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy az általam...

Alex 2014 kérdése:

Mit tegyek, hogy az általam összeállított pozitív szuggesztiók elkezdjenek rám hatni és felülírják a tudatalattimba lévő sok negatívumot?

Figyelt kérdés
Van egy CD leellenőrzött és nagy gonddal összeállított pozitív szuggesztiókkal. Több mint fél éve hallgatom minden nap, kevés eredménnyel. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy milyen szert (pirulát) vehetnék be a CD hallgatás előtt, hogy fogékonyabb legyek és el kezdjenek rám hatni ezek a pozitív szuggesztiók? Óvatos leszek, és élek vele vissza.
2014. febr. 12. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit
2014. febr. 13. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen cd? Érdekelne!
2014. febr. 13. 01:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmiféle SZERT nem érdemes szedni, mert csak tönkreteszed vele az egészségedet, de az önszuggeszió attól nem müködik jobban.

Nem tudom, ki állította össze, illetve ki ellenörizte és mennyire hozzáértö volt, de ha fél év alatt semmi hatása sincs, akkor nem jó.

Eleve az önszuggsezió nem úgy müködik, hogy hallgatok egy CD-t és majd hat. Neked ennél többet kell tenned érte, aktívan részt venni a dologban.

2014. febr. 13. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Pirulát semmiképpen! A hallgatás előtt próbálj meg valamilyen relaxációs technikával olyan tudatállapotba kerülni, mely alkalmassá tesz a hallottak befogadására. Számtalan ilyen van, szerintem próbálj ki többet is, és azt használd, ami nálad a legjobban beválik. Többet ér, mint bármilyen pirula!
2014. febr. 13. 09:23
 5/6 Passiflora ***** válasza:

Semmilyen szert ne vegyél be! Remélhetőleg nem is komolyan gondoltad ezt.

Megkérdezhetem, hogy mikor, milyen körülmények között szoktad hallgatni azt a CD-t?

Ha fél év alatt kevés eredmény mutatkozott, akkor szerintem lehet, hogy érdemes lenne megvizsgálnod azt a kérdést, hogy a pozitív megerősítések abban a formában, ahogy saját magadnak megfogalmaztad őket, milyen érzéseket váltanak ki belőled hallgatáskor.

Mennyire tudsz hinni, bízni abban, hogy azok a remélt változások előbb-utóbb valóban bekövetkeznek az életedben?

2014. febr. 13. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Vizsgáld felül a környezetedet,mert ha megfigyeljük a környezetünkben ömlesztve kapjuk a negatív programozást.

Sajnos az emberekkel sem lehet megosztani a dolgokat,mert az úgyse sikerül,meg nem fog menni stb kifejezéseket ismerik,a TV-ben mit látsz ömlesztve jön a negatív program,lásd TV híradó legerősebb napi negatív program felnőtt "esti mese" gyanánt.

Részemről leépítettem a negatív embereket,TV minimális,az sem a negatív program,egy kis vígjáték időnként,szóval ezeket a lépéseket is meg kell tenni,hogy az átprogramozás sikerüljön.

2014. febr. 13. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!