Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne?

Lehetséges lenne?

Figyelt kérdés
Mindig is éreztem, hogy hiányzik valami. Van egy testvérem de, hogy is mondjam...mintha éreztem volna még egyet. Nem tudom érthetően leírni de mintha tudat alatt mindig is éreztem volna. Nemrégen tudtam meg, hogy lett volna egy bátyám de még az anyaméhben meghalt. Lehetséges, hogy ezt érezhettem/érezhetem?

2014. febr. 8. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehetséges.A testvérem Angliában lakik.Szóval tőlem jö messze és megéreztem ,hogy terhes.Egyszerűen elkapott egy boldog érzés és éreztrm ,hogy babás.Felhivtam telefonon.Szószerint lehülyézet,majd pár hét múlva telefonált ,hogy terhes.Szóval ha én érzem a tesómat.Te is érezheted a tiédet
2014. febr. 8. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Tőlem mondhatják, hogy az anya és a gyermeke között van a legnagyobb összhang, én akkor is úgy gondolom, hogy a testvéri kapcsolatnál nincs erősebb kötelék, pláne ikreknél. A testvérek együtt szocializálódnak, egy azon rangot töltenek be a család hierarchiájában, akkor is, ha nagyobb a kor különbség.

Bátyám és köztem 6 év különbség van. Amikor fiatalabbak voltunk, sokat veszekedtünk ugyan, de attól függetlenül szerettük egymást. Miután elköltözött otthonról, még erősebb lett a kötelékünk. attól kezdve sűrűn fordult elő (leginkább ha közel voltunk egymáshoz, de nagy távolságokban is) hogy megéreztük egymás gondolatát. Egyikünk elkezdte dúdolni azt a zenét, amire a másik csak gondolt. Spontán rossz közérzet alakult ki valamelyikünknél, ha valami gondja volt a másiknak. Mai napig is előfordulnak ilyen megérzések.

2014. febr. 8. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Mikor ezt anya elmondta nekem(ugye hogy lett volna egy bátyám) Nagyon sokat sírtam miatta, holott ugye még csak nem is ismertem de mégis nagyon fájt.
2014. febr. 8. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

Rá sejtettél. Ennyi! XDDDD

Pff, mekkora kutyaütők vannak! Ilyesmiben hinni. :D

2014. febr. 9. 01:03
 5/6 anonim válasza:
66%
Az én biosztanárom mondta, hogy nyáron volt egy nőgyógyász előadásán aki elmindta, h minden 2-3. terhesség IKERTERHESSÉGnek indul csak általában a második baba felszivódik. Mivel biosztanárom agykontrollozik, ennek segitségével kideritette h ők hármasikrek lettek volna, ő is érezte a tesói szellemét. De ő egyébként egyke és utánakérdezett az anyjánál, ő is megerősítette h valójában többen lettek volna de komplikáciok léptek fel szülés közben és csak ő maradt meg...
2014. febr. 9. 01:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak az elveszett iker szindrómáról hallottam, az előttem szóló is erről írt. Állítólag ha 2 magzat volt együtt a méhben eleinte, és az egyikük valamilyen okból meghal, a másik egész életében érzi a hiányát, még ha nem is tudatosan. Neked ikertestvéred lett volna?
2014. febr. 10. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!