A szüleim a konyhában a konyhaasztalon állításuk szerint mindketten láttak valamiféle füstöt. Nem volt az asztalon semmi csak zsacskóban pár paradicsom egy zöld száron. Ez a füst abból is jöhetett? Vagy ha nem, akkor vajon honnan jöhetett?
Borzasztó mi van velem mostanában. Ránézek egy tárgyra amiről rögtön valami horrorisztikus vagy rossz esemény jut eszembe. Ez már nagyon elfajult. Mindenről valami rossz jut eszembe és egyszerűen képtelen vagyok ezeket a gondolatokat elterelni, mivel itthon ülök. Néha már ideges vagyok, hogy egyszerűen nem tudok pozitívan gondolkodni, ráadásul az álmaim is zűrösek és rossz hangulatúak. Pszichológián kívűl esetleg tudnátok valamilyen módszert, hogy megváltoztathassam a gondolati módszeremet? Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy mennyi fóbiáim voltak mostanában... Válaszokat előre köszönöm!
2014. febr. 8. 14:44
1/6 anonim válasza:
Foglald le magad vmivel, de Ne egyedul!!
2014. febr. 8. 23:00
2/6 anonim válasza:
Negatív jelentése van...a mentálhigénédre. És ezt most teljes komolysággal mondom. Keress fel szakembert. Más módszert nem tudok. Ja de. A gyógyszeres kezelést.
2014. febr. 9. 00:56
3/6 Laylah válasza:
Pedig erre pszichológus kell (nem hiszem, hogy pszichiáter is, de még az is megeshet). Az a baj, hogy nem mozdulsz sehová és egyedül vagy. Ilyen esetben sokszor alakul ki depresszió, pánikbetegség és hasonlók. Tudod te is, hogy baj van, ne szégyellj segítséget kérni, amíg el nem fajul és komolyabb közbeavatkozásra lesz szükség!
2014. febr. 9. 07:46
4/6 anonim válasza:
Laylah, te normális válaszokat szoktál adni, de ezesetben cáfollak. A kérdező a leírtak alapján depressziós, ahogy írta, rengeteg fóbiája van, és emellett rendszeresen rosszakat álmodik. Attól, hogy valaki nem jár ki a többiek közé, még nem lesz pánikbeteg(inkább a pánikbetegség miatt nem jár el). Plusz ha valaki nem mozdul ki, lehet, hogy egyszerűen beteg, vagy csak erősen befelé forduló. A másik meg az, hogy nem csak az otthon ülő emberek depressziósak. Akik rendszeresen járnak barátok közé, azok is lehetnek. Kérdező, én csak a pszichológiát tudom ajánlani. Azért, mert nem akarsz gyógyszereket szedni, attól még nyugodtan mehetsz pszichológushoz. A pszichológusok nem írhatnak fel gyógyszert, csak a pszichiáterek. A pszichológusnál megbeszéled valakivel a problémát, csak az a valaki ért hozzá, és tud tanácsot adni.
2014. febr. 9. 10:48
5/6 anonim válasza:
Ui: Laylah, vedd semlegesnek, amit mondatm. Félreértelmeztem a válaszod, bocsánat :D
2014. febr. 9. 10:48
6/6 Laylah válasza:
Csak saját tapasztalatból írtam ezt is, mint általában minden válaszomat. Nekem is volt egy depressziós - kezdődő pánikbeteg korszakom, de sikerült túllendülnöm rajtuk párkapcsolat és barátok segítségével... Az, hogy egyedül gubbasztok a házban senkihez nem szólva, csak ront a helyzeten. Én is befelé forduló ember vagyok, de ilyen helyzetben ezt nem szabad csinálni... :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!