Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sajnálat és együttérzés...

Sajnálat és együttérzés nyitja meg az embert a negatív erők befogadása felé?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a negatív okkult hatás az csak a lény (tudatos vagy öntudatlan) beleegyezése után aktiválódhat.

Kb. biztos vagyok benne, hogy működik egy ilyen univerzális törvény.

Röviden kifejtve:

legkönnyebb valakinek az életerejét (energiáit) elrabolni úgy,

hogy előtte fel kell kelteni benne a negatív-, erőforrásrabló entitás felé a szánalom, majd az együttérzés érzését (érzés!!!),

ezután megnyílik a sötét entitás felé és így már könnyű zsákmány.

Mindenképpen szükséges az áldozat valamilyen szintű belegyezése - így gondolom.

2014. jan. 5. 02:44
 1/6 anonim ***** válasza:
keményen nyomod az biztos.
2014. jan. 5. 06:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Talán, ha a pozitív energiát átirányítanád a negatív csakrádba ezzel megnövelnéd a rezgésszámodat eddigi sivár életed megváltozna. az universummal egyé-válás nem kis feladat hangsúlyozom, hogy "vigyáz magadra" a csakra igen veszélyes lehet, ha nem ismered a tested korlátait.

Üdv, J2.0 alias J Ügynök

2014. jan. 5. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 5. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem így van. Egyrészt a sajnálat eleve negatív érzelem, és destruktív hatású, még a negatív entitásra is rombolólag hatna. Az együttérzésre végképp nincs szüksége. Az önkéntes adomány meg olyan számára, mint a méreg, ezekkel csak a gonoszságát rombolnád, ami alapvető lételeme. Ha meg már nem gonosz, akkor felborul az alapfelállás, a sajnálat és az együttérzés inkább fegyver a negatív entitás ellen. Az utolsó mondatod igaz, de nem úgy, ahogy gondolod. Mondanék többet is, de nem tudom, hogy az áldozattá válástól félsz, vagy esetleg rabló szeretnél lenni.
2014. jan. 6. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Én mindig tanítani szeretnék, mert az értelemben hiszek.. azért írtam le a kérdést.

Véleményem szerint az / azok rabolják a másik energiáit, akik valamilyen szinten a „nagy és egyetemes törvénnyel“ szemben léteznek,

az ő túlélésük tényleg azon múlik, hogy másoktól energiát raboljanak.

4:

áldozattá válástól sem félek; rabló sem szeretnék lenni! A téma viszont érdekel.

2014. jan. 6. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Szeretetben nyílsz meg és az energiáid elkezdenek szétszóródni, könnyen sebezhetővé válsz.
2014. ápr. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!