Sajnálat és együttérzés nyitja meg az embert a negatív erők befogadása felé?
Arra gondolok, hogy a negatív okkult hatás az csak a lény (tudatos vagy öntudatlan) beleegyezése után aktiválódhat.
Kb. biztos vagyok benne, hogy működik egy ilyen univerzális törvény.
Röviden kifejtve:
legkönnyebb valakinek az életerejét (energiáit) elrabolni úgy,
hogy előtte fel kell kelteni benne a negatív-, erőforrásrabló entitás felé a szánalom, majd az együttérzés érzését (érzés!!!),
ezután megnyílik a sötét entitás felé és így már könnyű zsákmány.
Mindenképpen szükséges az áldozat valamilyen szintű belegyezése - így gondolom.
Talán, ha a pozitív energiát átirányítanád a negatív csakrádba ezzel megnövelnéd a rezgésszámodat eddigi sivár életed megváltozna. az universummal egyé-válás nem kis feladat hangsúlyozom, hogy "vigyáz magadra" a csakra igen veszélyes lehet, ha nem ismered a tested korlátait.
Üdv, J2.0 alias J Ügynök
Én mindig tanítani szeretnék, mert az értelemben hiszek.. azért írtam le a kérdést.
Véleményem szerint az / azok rabolják a másik energiáit, akik valamilyen szinten a „nagy és egyetemes törvénnyel“ szemben léteznek,
az ő túlélésük tényleg azon múlik, hogy másoktól energiát raboljanak.
4:
áldozattá válástól sem félek; rabló sem szeretnék lenni! A téma viszont érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!