Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg tudom tanulni a telekinézi...

Meg tudom tanulni a telekinézist? A többi lent

Figyelt kérdés
Na szóval... 12 éves fiú vagyok és érdekel a telekinézis.Szerintetek meg tudom tanulni,valaki segítene hogyan kel,vagy kb mennyi idő alatt tudom megtanulni?de normális válaszokat akarok
2014. febr. 6. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2014. febr. 6. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudod megtanulni, mert ilyesmi a valóságban nem létezik.
2014. febr. 6. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megtudod. Máris néhány billentyü megmozdult.
2014. febr. 6. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Sztem sokat kellene neked, ahhoz gyúrnod úgy mondanám 'szinte lehetetlen'. De a remény hal meg utoljára gyakorolj tovább, hátha csoda történik valamikor és vettem észre, hogy mostanság egyre kevesebbek vagyunk mi ennek az oka?
2014. febr. 6. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Honnan veszed egyáltalán, hogy létezik a telekinézis?

Mert nyilvánvalóan nem létezik ugyebár.

2014. febr. 6. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet álmodozni, de inkább keress valami reális dolgot :)
2014. febr. 6. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
TE 12 éves fiú a múltkor azt mondtad, hogy nem érdekel az ezotéria mégis mit keresel itt? mindig hülyeséget írsz nagyon fárasztó vagy.
2014. febr. 6. 20:20
 8/10 anonim válasza:
27%

Hello!

Igen sikerülhet.Csak akarat, koncentrálás és hit kell hozzá( meg persze csend nyugalom) Én is 12 vagyok és egy kártyalapot sikerült lelökni (telekinézissel nem szél volt) az asztalról.

Szval szerintem própálkozz meg vele :-) nekem elsőre sikerült, de ahhoz hogy ehhez ne kelljen legalább 5-10 perc, hozzá akkor sok gyakorlás kell. Sok sikert

2014. febr. 8. 10:08
 9/10 Barankai Laci válasza:
Igen meg lehet tanulni a telekinézist és létezik is sokat kell gyakorolni de az eredmény mindenkinél más.(Ez lehet adottság, de tanulni is lehet van akinek könnyebb van akinek meg nehezebb) olvasd el ezt és kezdj el gyakorolni: [link]
2014. júl. 31. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg tudod tanulni csak apránként nekem is egész jól megy
2020. dec. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!