Kiskoromtól kezdve mindig azt mondják,hogy menjek el manökennek.Szeretnék is,de elgondolkodtam,hogy milyen buktatói vannak,és egy kicsit meginogtam.ÉS MOST JÖN A LÉNYEG.
Volt egy időszak,amikor teljesen lemondtam erről az egészről.Erre körülöttem mindenhol a modellkedésről volt szó,hogy az milyen jó: az utcán,az ismerőseim körében,a TV-ben,az újságban.
Szedsz valami tudatmódosító szert, amikor írsz, vagy a modellkedésről beszélnek körülötted?
2014. febr. 1. 13:27
3/12 A kérdező kommentje:
Dehogyis!
Esküszöm,ahogy lemondtam róla,ismerősöm mesélte hogy unokatestvérét felfedezte egy ügynökség,a TV-ben is modellek mentek,stb.Nem viccelek!
2014. febr. 1. 13:28
4/12 RodRigó3 válasza:
Ez nem feltétlenül az Úr akarata. Ez egy tudatalatti állapot, nem tudom mi a neve, de az a lényeg, hogy eddig ezzel, úgymond befolyásoltak téged régen, hogy legyél ez, és most teljesen lemondtál róla, az agyad ilyenkor rááll ilyen dolgokra, mert eddig valószínűleg csak ezt halottad. Ez olyan, mintha reggel meghallottál volna egy ismeretlen szót a rádióban, de rá se hederítesz, aztán egész héten, mintha követne az a szó, a táblákon, az emberek szájából, mert csak most ismerted meg, ez természetes. A tudatalatti játéka, nem kell félni. :)
2014. febr. 1. 13:31
5/12 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint mikor véget ér egy párkapcsolat, és mindenhol turbékoló párokat látsz. Ez nem üzenet.
2014. febr. 1. 13:46
6/12 anonim válasza:
És mondá az Úr: A modellkedés pedig hasznos lészen a girhes nők lelkének és még nagyobb örömére szolgál a producereknek :)
2014. febr. 1. 14:00
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönök minden NORMÁLIS választ!
2014. febr. 1. 14:09
8/12 anonim válasza:
Nincs mit. Ha tudok, segítek, ezért vagyunk itt.
2014. febr. 1. 14:37
9/12 anonim válasza:
Szereted a piros színt. Mész az utcán és minden piros dolgot megfigyelsz pedig ott van még rengeteg más szín de azt mondod mennyi piros dolog van. Az agyad rááll valamire és kiszűri azt! Nem feltétlen üzenet ez.
2014. febr. 1. 14:46
10/12 anonim válasza:
Csak magad látsz benne olyasmit, ami valójában nincs persze énekes szeretnék lenni véletlenül oda fordulok a Tv-hez mit látnak szemeim hát a VIVA Tv-n megy a majka belehalok című dal remélem érted a célzást? persze, ha manöken szeretnél lenni akkor legyél az. Ne fogd rá Istenre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!