Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon félek!

Mit tegyek? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
A fürdôszobában mostam a kezem, a villainy fel volt kapcsolva. Elzártam a csapot és eldurrant 3 körte (össz. 5 van). Néhány helyen megvágott, bele is léptem egy szilánkba, de semmi komolyabb nem történt velem. Apa kicserélte a körtéket, egy energiatakarékos, vastagabb falú darabokra, de nem merek bemenni a fürdôbe, ha égnek a villanyok. Fürdeni is sötétben fürdök (nyitva van az ajtó, van függöny, szóval be jön a fény és nem látnak). És egyenlôre nekem ez így megfelel, de a szüleim szerint ez nem normális. Szerintem se, de nagyon félek, hogy komolyabb bajom esik.... Mit tegyek?

2014. jan. 28. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek a Második válaszolóval. Nyugodtan fürödhetsz, tusolhatsz villanyfény mellett is. Nem lehet komoly bajod, max egy két karcolás.(Én már marokba törtem egyet, és még csak meg sem vágott, fogadásból, nyertem rajta egy doboz sört). Ne félj, így csak "bevonzod" a bajt. De ha jólesik fürödhetsz sötétben is, nem gáz. Ha elég világos van én sem kapcsolok villanyt.
2014. jan. 29. 08:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Én pl. nagyon szeretek gyertyafényben fürdeni. Ha a szüleid megengedik, vigyél be (biztonságos tartóba állított) gyertyát, vagy illatos teamécseseket, esetleg aromamécsest. A megtépázott idegeknek is jót tesz a gyertyafény, és mégse vagy teljesen sötétben. És adj időt magadnak, egy idő után, ha feldolgoztad, valószínűleg elmúlik a félelem is. (Persze ha van függöny, műanyag zuhanyfüggöny, stb., azért légy óvatos, nem éghető talapzatra, éghető dolgoktól távol tedd a gyertyát, a tűzvédelmi előírásokra figyelj oda...)
2014. jan. 29. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Vagy vigyél be először csak egy laposelemet egy 4,5V-os kis zseblámpaizzóval. Ha az nem zavar, akkor próbálkozz egy kicsivel nagyobb izzóval, ha azt is megszoktad, próbálkozz egy 12V-ossal. Ha az is oké, akkor jöhet egy 24V-os, ha attól sem félsz már, akkor megpróbálkozhatsz valami kisebb fényerejű 230V-ossal is. Ha már az sem frusztrál, akkor jöhet a normál fürdőszobai világítás.
2014. jan. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!