Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van ilyen? Régóta gondolkodtat.

Draxx kérdése:

Van ilyen? Régóta gondolkodtat.

Figyelt kérdés
Néhány hete mindig az a furcsa érzésem támad, hogy valaki/mi képes olvasni a gondolataimat és ez elég durva ha belegondolok. Talán létezik valami ilyesmihez fűződő fóbia.
2014. jan. 28. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
A paranoia nagyon változatos tud lenni! Egyébként az "idegenek", földönkívüliek, gondolati úton kommunikálnak az emberrel.
2014. jan. 28. 19:40
 2/7 acelsziv ***** válasza:
ez csak a szokásos paranoia.
2014. jan. 28. 19:41
 3/7 anonim válasza:
Ilyen érzésem nekem is van, sőt még kicsivel durvább is. Ez fóbia,paranoia, nehéz kijutni belőle.
2014. jan. 28. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább paranoia, mint fóbia, és tanácsolt a szakember felkeresése, ha nem javul. De az ezóba nem nagyon illik.
2014. jan. 28. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
De ki az, aki olvassa a gondolataidat?
2014. jan. 28. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem már régóta van, de csak ritkán villan be, kb félévente 1X-er. Mindig a buszsofőrökre gyanakszom, passz, hogy miért. Igazából ahogy jön úgy megy, nem foglalkozok vele. Csak megemlítem, hogy én is szoktam úgy érezni, és ilyenkor direkt hülyeségekre gondolok.
2014. jan. 29. 08:17
 7/7 anonim válasza:
Fú, nekem egy kicsit bonyolultabb, mert nekem az a "képzetem", hogy csak akkor hallják a gondolataimat, ha más pózban vannak, mint én (nem, nincs rá értelmes magyarázatom). Ezért, ha én pl fekszem, tesóm/anyám/apám/bárki pedig ül, akkor inkább felülök én is, hogy ne lássanak a fejembe... De vannak amúgy egyéb kényszereim is :(
2014. jan. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!