Mi köze ennek a szimbólumnak a denevérekhez?
Figyelt kérdés
Én nem értem mit is jelent ez szimbóluma!
Olvastam ami alatta van de akkor sem!
2014. jan. 10. 00:19
1/4 anonim válasza:
eleg erthetetlen...annyi koze lehet hogy a deneverek barnak, mint a kep is ilyen szinu... minek hoznak be kinai ezoteriat europaba, nem eleg a sok kinai aru ?
2/4 A kérdező kommentje:
Kérlek lefordítanád amit írtál magyarra?
Amúgy egy ilyen szimbólummal ellátott szütyőm van ami nagypapámé volt és azt mondta 50-éve kapta az apjától!
2014. jan. 10. 01:07
3/4 anonim válasza:
Hmm. Az ábra közepén lévő jel egy kicsit hasonlít aegy kiterjesztett denevérszárnyra. főleg az alső része. A felső fele a körnek meg ennek a tükrözése. Tehát két, egymás felé repülő denevér is van rajta. Batmannak is hasonló a jele, figyeld meg jól.
4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes megközelítés!
Konkrét rávetítés perspektívából még nem néztem!
2014. jan. 10. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!