Létezik a földön kívűl másik világ, aho az elhunyt szeretteinkel találkozhatunk?
A nyaram nagyon eseménydús volt..A papám meghalt, illetve a kutyusom, és műtöttek is...Nos a papám temetése után pár nappal a papával álmodtam, hogy megsimitja az arcom, úgy ébredtem fel, hogy levert a vìz, és nyakig be vagyok takarózva...
A kutyusom halála után pedig pár hónappal besétált a kertbe egy fekete cica, aki nem akart kimenni , pedig sokszor kitettem a kapun kívülre, de visszajött...Aztán befogadtam, azóta mindig a kutya helyén fekszik, es ami legfuribb, hogy egyszer a ciconak azt mondtam , hogy Néró ( pedig nem igy hivták, a kutyimat hívták így)...és felfigyelt a névre
Szerintetek ez a 2 sztori mit jelenthet? Létezik olyan hely ahol làthatom még a kutyimat vagy a papit? És ez a 2 sztori??
Kőszi a válaszokat..
A halál az élet része. De valójaban nem megfelelő szót használunk, mivel halál nem létezik. El tudod képzelni a semmit? Inkább úgy kellene fogalmaznunk, h elhagyta a testét, mivel a lélek halhatatlan. A lélek örök, halhatatlan.
Az előfordul,h miutan valaki távozik, elbucsuzzik szeretteitől. Barátom nagyija is elment, majd aznap éjjel miközben aludt, felült az ágyában és látta a nagyiját magával szemben, aki mosolygot rá, majd megpuszilta őt.
A kutyád szerintem meg reinkárnálodott a macskában, azért van ez a szoros kötődés köztetek. (:
Szeretnék ajánlani egy filmet számodra, témaval kapcsolatos: [link]
Remélem segítettem (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!