Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik a földön kívűl másik...

Létezik a földön kívűl másik világ, aho az elhunyt szeretteinkel találkozhatunk?

Figyelt kérdés

A nyaram nagyon eseménydús volt..A papám meghalt, illetve a kutyusom, és műtöttek is...Nos a papám temetése után pár nappal a papával álmodtam, hogy megsimitja az arcom, úgy ébredtem fel, hogy levert a vìz, és nyakig be vagyok takarózva...

A kutyusom halála után pedig pár hónappal besétált a kertbe egy fekete cica, aki nem akart kimenni , pedig sokszor kitettem a kapun kívülre, de visszajött...Aztán befogadtam, azóta mindig a kutya helyén fekszik, es ami legfuribb, hogy egyszer a ciconak azt mondtam , hogy Néró ( pedig nem igy hivták, a kutyimat hívták így)...és felfigyelt a névre

Szerintetek ez a 2 sztori mit jelenthet? Létezik olyan hely ahol làthatom még a kutyimat vagy a papit? És ez a 2 sztori??

Kőszi a válaszokat..

2014. jan. 7. 20:55
1 2
 11/13 Beer.Luck válasza:
91%

A halál az élet része. De valójaban nem megfelelő szót használunk, mivel halál nem létezik. El tudod képzelni a semmit? Inkább úgy kellene fogalmaznunk, h elhagyta a testét, mivel a lélek halhatatlan. A lélek örök, halhatatlan.

Az előfordul,h miutan valaki távozik, elbucsuzzik szeretteitől. Barátom nagyija is elment, majd aznap éjjel miközben aludt, felült az ágyában és látta a nagyiját magával szemben, aki mosolygot rá, majd megpuszilta őt.

A kutyád szerintem meg reinkárnálodott a macskában, azért van ez a szoros kötődés köztetek. (:

Szeretnék ajánlani egy filmet számodra, témaval kapcsolatos: [link]

Remélem segítettem (:

2014. jan. 8. 13:45
 12/13 anonim válasza:
biztos hogy van. mindnnyian örökkévaló lelkek vgyunk. csak átutazók vagyunk mi. odaát pedg egy kiteljesedett változatvban létezünk tovább
2014. febr. 20. 20:00
 13/13 anonim válasza:
Az a lényeg hogy ne veszítsük el a hitet. Nekem az apukám halt meg az anyám eldobott minket férfi végett 3éves koromban. És most a mamám nevel minket.
2014. júl. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!