Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetek médium?

Lehetek médium?

Figyelt kérdés

AZOKNAK A VÉLEMÉNYÉRE AKIK HÜLYESÉGET ÍRNAK NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.

Én médium akarok lenni. Néha vannak ilyen megérzéseim, érzem, hogy valami baj történik, tudom milyen jegyeket fogok kapni, és rengetegszer dezsavűm van.

És lehet,hogy ez hülyeség és csak a képzelő erőm miatt van, de annyira beleélem magam a filmekbe,könyvekbe, hogy nem csak látom ami történik és úgy érzem mintha ott lennék, de érzem a szereplők fájdalmát is.

Mit csináljak,hogy médium legyek?

2014. jan. 4. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:

A kettö különb.

Én is nézem a Dragon Ballt, mégsem kiabálok a repülő felhőért. Ami te nálad van, az túlzott rajongásnak hívnak.

A TV-ben szereplő médiumok, mind egy bűvésztrükköt adnak elő, ha Uri Geller és csapatára gondolsz.

Ha szimplán a filmekte gondolsz: az sem a valóságot tükrözik. Ha valós eseményen alapulna, azt hozzáírták volna.

Médium sehogy sem lehetsz, csak ügyes bűvész, vagy kókler.

2014. jan. 4. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tudod a könyveknek épp ez a lényegük .. hogy beleéld magad és érezd azt amit a főszereplő érez,hogy tudj azonosulni vele, azt,hogy milyenjegyet fogsz kapni, meg nem valami nagy tudomány megjósolni ,ha tanultál 4 vagy 5, ha nem 2 vagy 3 ....
2014. jan. 4. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, te csak egy hülye csitri lehetsz, aki több akar lenni mint amit...
2014. jan. 5. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
"És lehet,hogy ez hülyeség és csak a képzelő erőm miatt van, de annyira beleélem magam a filmekbe". :D
2014. jan. 5. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:
LENNI nem tudsz, SZÜLETNI kell médiumnak. Az, hogy a könyvekben és filmekben látott/olvasott dolgokba beleéled magad, az maximum csak egy jó empátiás készséget jelent. A médium egészen mást jelent.
2014. jan. 5. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!