Vannak olyan képek, amelyek nagy hatással vannak rátok? Nekem mindig elszorul a gyomrom, ha ezt látom. (link)
Nem tudtam melyik témába tegyem, bocsi ha rossz a kategória.
Két holland szélmalommérnök(az egyik 19, a másik 20 éves volt) felment a meghibásodott 67m magas "épületre", hogy megvizsgálja a turbinát, de közben a gépház lángra kapott. Nem tudtak visszamenekülni, a tűz gyorsan terjedt. Mikor az egyiket elkapta a tűz, leugrott. A másik holttestét később találták meg a turbinán.
Elképzeltem, hogy milyen érzéseik lehettek abban a pár másodpercben mikor tudatosult bennük, hogy itt a vég, és elképzelem, hogy a fiú, aki leugrott és repült a teste a levegőben, hogy félhetett.
Van még ilyen képetek?
Nem tudom.
Engem a képek soha életembe nem hatottak meg kivéve hogyha tényleg valami olyasmi volt. Inkább a történetek voltak amik meghatottak. Most is hogy megnéztem a képet nem volt semmi, de amikor elolvastam a történetet akkor már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!