Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez igaz? Szerintem igen

Balogh kristof kérdése:

Ez igaz? Szerintem igen

Figyelt kérdés

Buddha inkarnáció várható hat nap múlva

2013.11.29. 09:06

Sziu Hau Réé fényküldött reggeli üzenete:

"Ezredévek" távlata köt össze miket. Többeteket Lemúriáról, Múról és Atlantiszról ismerünk. Mindannyian nagy szellemek vagytok, kik örömest vállaltátok az e földi inkarnációt. Valóságos ünnepség volt, amikor megkaptátok az " útlevelet" ehhez a születéshez.

Szeretnélek emlékeztetni benneteket erre a tényre. Teremtés magas fokát képviselitek most a földi világban. Azért szeretnénk benneteket emlékeztetni erre a tényre, mert időnként átveszitek a föld globális lakóinak tudatszintjét. Ami abban merül ki, hogy panaszkodtok. Bár ekkor is teremtetek, de nem ezért vagytok most lenn. Kérünk hát titeket szívünk teljes és őszinte szeretetévél, hogy hagyjátok el az ítélkezést, bocsássatok meg Magotoknak és mások Magjainak mindazért amit sérelemként tartogattok.

Fényt teremteni vagytok épp ott ahol vagytok. Szeretetünket sugározzuk felétek hogy a legtökéletesebb munkát tudjátok végezni a "most"-ban.

Hau Wia You:" Én a galaktikus esszencia egyik Lénye vagyok a három közül.

Szenvedések nincsenek a földön, mert ezt kértétek. Itt "állunk" , hogy ennek megterentését segítsük. Legyetek együttműködöek velünk oly módon, hogy csak arról beszéltek és azt képzelitek el amit szeretnétek. Nyelvetek igen sokat mondó. Kép-zeljétek el, ami annyit jelent, képekben jelenítsétek meg vágyaitokat. De csak és kizárólagosan a vágyaitokat. Elérkeztünk a szívteremtéshez, ami annyit jelent, hogy másokért dolgozunk. A közösség jólétéért. Amennyiben nekik jó, neked is jó lesz, mint a közösség tagjának. Az anyag teremtése nem a 7.-ik dimenziós erőt képviseli, hanem a vaskort. A vaskorban ezt a vonzás tövényének hívták, ami a szívteremtéstől nagyon különbözik."

"Sebes a folyó nincsen már árja,

Isten népét Haza várja."- Pócsi Istenanya

Zen Mesterek: " Súlyos teher az, melyet Magotok mögött hagyhattok, mi Veletek vagyunk tartva az erőt. Tőlünk az utóbbi egy hónapban hat nagymester lépett át a Ti világotokba csecsemő testet váltva (lélekcsere 6 hónapos babákkal), hogy nagyobb segítség és Erő legyen a Népetekben feladatotok végrehajtásában. A hetedik mester maga Buddha 6 nap múlva ölt testet. Egy kispesti szülőotthon lépcsőnjén fogják megtalálni, örökbefogadó szülei már nagyon várják. Legyetek hát irgalmasak az árvának hitt gyermekekkel. Tudjátok azt, hogy árvák nem léteznek, mert mindannyiunknak van Égi Édesanyja és Édesatyja."

Itt a a krisztusháló - Én a kis Buddha beszélek.

2013.12.27. 19:30

kép: Bod Katalin, 2013.december 26.

Itta a krisztusháló

Én a kis Buddha beszélek.

Ma jó napunk volt. Mindenki felettem tolongott az "ismerősök" vagyis szüleim ismerősei közül. De most már az én ismerőseim is, bocsánat rokonaim (de nem vér szerinti).

Édesanyám három jó tanácsot is kapott:

- éjszaka ne keljen fel hozzám, ha sírok. Úgyis abbahagyom ha megunom

-ne tartsa be a fertőtlenítési tanácsokat, mert az immunrendszerem nem tud megerősödni.

-egyszer egy nap vigyen ki a levegőre, vagy tegyen ki az erkélyre először csak 5 percre, majd növelje.

Az első tanács a sorban kicsit szörnyű, remélem anyukám nem fogadja meg. Majd látjuk most éjjel.

Apukám szemei alól eltűntek a karikák, szürkés-lila árnyalatban. Így sokkal jobban tetszik. Nevetett is, amikor büfiztetés közben anya hátára ment. Ő még sosem etetett meg és nem is büfiztet. A táp változatlan. Aki kitalálta biztos nem evett ilyesmit. Néha görcsöl a hasam tőle. Ilyenkor összerándulok és nagyon sírok. Ilyenkor édesanya rázni kezd, de attól meg rosszul vagyok. Minden esetre nem könnyű így kiszolgáltatva embertestbe lenni. Ha majd a lábaim bírni fognak akkor kiszolgálom magam.

Édesanyának van három unokahúga és egy unokabáttya. Első pillantásra úgy tűnik, kedvelni fogjuk egymást. Ebben a családban csupa orvos és ápoló van. Egész nap a műtétekről beszéltek, pedig nem az a megoldás. De majd próbálok "hatni" ebben a családban.

Bocsánat, megjelent anya a teknővel, szóval visznek fürdetni, bocsánat...

2013. dec. 29. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Minek fárassza megát bárki azzal hogy beír, ha te már eldöntötted a választ?

Ez itten nem hírdetési felület, kéretik legközelebb betartani a szabályzatot!

2013. dec. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!