Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valakinek a...

Szerintetek ha valakinek a szellemét érzi valaki, akkor az csak hülyeség, bebeszélés vagy valóság?

Figyelt kérdés

Itt konkrét személyre gondolok,nem arra ,mikor az emberek gonosz,idegesítő,vagy éppen nyugis szellemekre gondolnak.

Hanem mikor konkrét személynek érzi a szellemét.

Veletek volt már ilyen?Hisztek ebben?

2013. dec. 25. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Beképzelés
2013. dec. 25. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt, hogy érted mit érzel pontosan eltudod magyarázni, hogy mit jelent az, hogy szellem? vagy egyáltalán azt tudod, hogy honnan erednek az érzések? nem tudod, mert akkor nem raknál fel hülye kérdéseket.
2013. dec. 25. 22:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Második:

Egy már halott embernek a jelenléte.

2013. dec. 25. 23:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt hittem,hogy a szó jelentése egyértelmű lesz.

Elsőnek is köszönöm a választ.

Egyébként,én azt is elhiszem,ha valaki bebeszélésnek tartja,meg azt is,ha nem,csak a vélemények érdekelnek.

2013. dec. 25. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát azt nem nehéz elhinii, hogy más bebeszélsének tartja.. én is elhiszem, hogy vannak itt olyan elmebetegek akik tényleg elhiszik azt,hogy elrabolták őket, de attól,hogy ő elhiszi attól még nem biztos, hogy meg is történt. A kérdésre válaszolva bebeszélés.
2013. dec. 25. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
"Egy már halott embernek a jelenléte." ezt, hogy érted nem értem bazzeg én csak komonikálni akarok nem kötekedni.
2013. dec. 25. 23:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek a harmadik és az első válaszolóval.Szerintem is bebeszélés.
2013. dec. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!