Mi lehet az oka hogy 3 órakor felébredek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja kezdődött, azóta minden éjjel 3 órakor felébredek.. van amikor pontosan 3:00 perckor, van amikor 5-10 perc különbséggel.. mi okozhatja ezt? Nagyon idegesítő. Először azt hittem hogy valami zajra kelek fel mindig, de nincs olyankor már semmi, mindenki alszik. Ha valaki tapasztalt már hasonlót annak megköszönném a választ. Jó lenne már aludni egy jót! :) (Tudom hogy valami filmben volt valami ilyesmi, úgyhogy ezek a kommentek kíméljenek.. ez sajnos nem film hanem a való világ.)2013. dec. 25. 14:18
1/4 anonim válasza:
negyedik típusú találkozások
ott van a filmben az , amikor a pszichológus hipnotizálja a pácienseit, mert megmagyarázhatatlan jelenségek vannak körülöttük, és kiderül, h hajnali 3óra 33 perckor, jönnek az idegenek, és elrabolják őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj ne már.. :D Dehogy rabolnak el, mondtam hogy nem kellenek ilyen bolond filmes párhuzamos kommentek. Nem hiszek az ufókban.
2013. dec. 26. 16:48
3/4 anonim válasza:
Agykontrollal el lehet érni ilyet, hogy beprogramozod mikor kelsz fel és pont akkor fogsz. Próbáld meg ugyanennek az ellenkezőjét. Most részletesen nem írom le a dolgot, de ha érdekel akkor nézz utána a neten.
4/4 anonim válasza:
Én is felszoktam ébredni 3 óra körül.
De én vécére megyek ilyenkor vagy ilyesmi.Ha teljesen nyugodtan aludtam el és nem iszok vizet lefekvés előtt akkor simán átalszom az éjszakát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!