Hisztek a bevonzás törvényében?
Figyelt kérdés
Pl. már nagyon akarsz valamit, ha sokat koncentrálsz rá akkor sikerül, vagy mondjuk találkozni akarsz valakivel.. szóval mondjuk be lehet vonzani az ilyesmi dolgokat?2013. dec. 23. 00:25
1/21 anonim válasza:
lehet, de barátnőt még nekem nem sikerült :/ vagy csak majdnem. de legalább hasonlóakat vonzok be mint én, de vmiért mégse jön össze:/
4/21 anonim válasza:
Azért egy barlangi troll hiába gondol sokat Palvin Barbira, meg hiába csapja ki a képeire napont tizenhatszor, az tuti nem fogja bevonzani.
Szóval nem.
5/21 anonim válasza:
.kotál tima, kezsih nabba kasc nÉ
6/21 anonim válasza:
Több mint 20 éve szeretnék ebben hinni de eddig csak szívtam ezzel. Soha semmi nem úgy sikerült ahogy szerettem volna.
7/21 anonim válasza:
Én azt is tapasztaltam, hogyha görcsösen akarsz valamit, akkor tuti, hogy az ellentéte sikerül. :/
Ha pasizásról/csajozásról beszélünk, akkor is ez a helyzet szerintem.
8/21 anonim válasza:
Gravitációnak hívják. És valóban létezik. Csak emberek közt nem olyan erős a hatás, mint írják.
9/21 A kérdező kommentje:
hát egy illető pasit kéne bevonzani de nagyon
2013. dec. 23. 00:29
10/21 anonim válasza:
Szia!
Én az utóbbi időben rettentően szerettem volna egy barátot. Jelenleg három pasi is udvarol. A gond csak az, hogy nekem egy bizonyos személy kéne, de nem tudom, ő is akarna-e. :-( Szerintem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!