Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik? Szerelem bevonzò...

Lujzy kérdése:

Létezik? Szerelem bevonzò kő?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek szeretnék venni valami tárgyat ami bevonza a szerelmet. Ha tudjátok hol lehet ilyet kapni vagy bàrmilyen más tárgyat ami bevonza a szerelmet akkor légyszi segítsetek.

#szerelem #szerelem bevonzás #szerelem bevonzò kő #szerelem kő
2013. dec. 14. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem letezik. Nem vagyok szkeptikus, mielott ezzel jonne valaki...
2013. dec. 14. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem létezik.Tapasztaltam már szerelmet, de nem vonza be semmi tárgy.
2013. dec. 14. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Létezik, gyémántnak hivják. Nem olcsó, de megéri.
2013. dec. 14. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyél neki bájitalt.

Kellemes ünnepeket!

2013. dec. 14. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tudok, ilyen tárgyat : Beutaló a pszichológushoz...Nem tárgyak fogják bevonzani, a kapcsolatot, hanem te magadnak.Első körben egy kis felelősséget kéne vállalni.Jó dolog ez az ezotéria, meg egyéb humbuk legyen az Isten,stb, de attól még a te életedért te felelsz, ahogy a párkapcsolatodért is.Azért is te felelsz, hogy elmész edzőterembe, jól kajálsz, adsz a tisztaságra, normálisan felöltözöl, vannak céljaid és haladsz feléjük.A pasiban nem a támaszt látod, hanem a lehetőséget, hogy kölcsönösen segítsétek egymást, és kölcsönösen fejlődjetek.Emellett megvalósítod magadat.Persze emellett következetes, és ha kiderül, hogy a pasi egy balf-sz akkor kivágja.Ilyen nő kell a pasiknak, nem pedig olyan aki egy kővel intézné el a melót amit önmagának kell megtennie, hogy nagybetűs NŐ legyen. 23/F
2013. dec. 14. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!