Itt az alkalom, meg tudtok győzni?
Figyelt kérdés
Szkeptikus vagyok és most itt az alkalom hogy bizonyítékok ezrével győzzetek meg, hogy léteznek szellemek, démonok, replikánok vagy mik ( azok mik meg ki találta ki őket ), UFÓK ( biztos léteznek csak messze, mástnem bakteriális életforma ) miért vannak itt , stb. Érveljetek, bizonyítékok ezrével jöhettek. Győzzetek meg! Szkeptikusok ne, ez most csak az ezoterikusoké.2013. dec. 17. 10:19
21/23 A kérdező kommentje:
Nos jigsaw ebben igazad van. Az interneten mindenki azt mond amit akar. A te válaszaid néha ( inkább elég sűrűn ) fel szoktak villanyozni. Itt marad a puszta emberi bizalom, hogy nem minden ember kötekedő, hazug, stb.
2013. dec. 17. 19:37
22/23 anonim válasza:
Figyaj megpróbálok vallásosan válaszolni annak ellenére, hogy nem vagyok az például: a szellemek, Istenek, démonok, létezésére azért nincs magyarázat, mert ennek világnak a vagyunk részei és semmiféle képen sem érzékelhetjük azokat a mostani testünkkel vagy bármiféle eszközzel, de pontosan ez a lényege a hitnek, ha nem tudsz "HINNI" akkor nem látod a logikát és számtalan esetet tudnék mondani, ami megmagyarázhatatlan na, dehát nem az én dolgom nem vagyok igazi vallásos ember csak képes vagyok többféle képen látni a világot.
23/23 anonim válasza:
tegnap este arra keltem hogy valami fényes jön a kertből és ciripel aztán rájöttem hogy szomszéd jóska bá szereli a ladának az első lámpáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!