A szkeptikusok miért nem mennek át másik fórumra?
Komolyan mondom miért nem lehet elhúzni innen?
Össze vissza trollkodtok minden kérdést, és nem , nem csak a trollkodók hiába mondjátok hogy csak ők, ti is ugyanúgy gúnyolódtok meg hülyeségeket írtok be, elbohóckodjátok.
Undorító amit csináltok, nincs normális életetek? És még ti szidjátok az ezósokat?
Menjetek és írjatok a szkeptikus fórumra, ott egymással elröhögcsélhettek meg veregethetitek egymás vállát és ne itt tegyétek tönkre a kérdéseket, amikre komoly válaszokat várnak. Mit nem lehet ezen felfogni? De a többi hasonló kaliberű emberre is igaz ez nem csak a kiemelt személyekre.
Ilyenekre gondolok:
" lehetséges h nem normális vagy?
lehetséges h nem szedted be a gyógyszereket, és már keresnek is a fehér ruhában az ápolók? "
stb. minden nap más
"kérdező neked elmentek otthonról"
SOkat fellehetne még sorolni.
hát kedves kérdező, ahogy elnéztem a válaszaid , biztos nem sok közöd van a pápához.
amúgy diplomát nem csak venni lehet , hanem tanulni is érte.
és hogy ki mint gondolkodik, hogy érvel, az csak rá tartozik, megnézném én a te pszichológus ismerőseidet...
és, sehol nem írtam , hogy orvos vagyok.
ne láss többet a szövegbe, mint amit írtam.
Válasz helyett/gyanánt néhány NEM troll, NEM szkeptikus kérdés:
paradise1 kérdése:
Tényleg igaz az, hogy ha álmodban zuhansz és eléred a földet, akkor meghalsz?
Mert sokkot kapsz vagy megáll a szíved vagy valami ilyesmit hallottam...
Honnan tudhatom meg, hogy a gyerekeim kristály, vagy indigó gyerekek-e?
Ez melyik faj?
Vagy:
Kérdező linkel egy hoax videót, mint bizonyíték. Mi linkeljük azt az anyagot, amelyben bemutatják, hogy készült az átverés. De makacsul kitart amellett, hogy az ufó.
Vagy itt vannak az agykontrollal testi adottságot változtatgatók. de Silva sehol nem ír ilyen lehetőségről. Nem is lehetséges.
SOkat fel lehetne még sorolni.
Én is sokat felsorolhattam volna még amiket beírnak mindenféle alap nélkül és szemétség.
"Kérdező linkel egy hoax videót, mint bizonyíték. Mi linkeljük azt az anyagot, amelyben bemutatják, hogy készült az átverés. De makacsul kitart amellett, hogy az ufó. "
Én minden ufó kérdést megszoktam nézni,de ilyet még soha nem láttam. A kérdező linkel egy videót és beírja rá hogy " ez kamu ez cgi" semmi alátámasztás vagy leleplező videó nélkül. Csak ennyit.
A többi amit írtál, hát igen vannak hiszékeny emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!