Auralátás vagy valami baja van a szememnek?
Még mindig előző vagyok.
"az első kommentelő vagyok, nem vagyok se szkeptikus, se vérhívő, de ebben az auralátás dologban azért kételkedek, főképp úgy, hogy a kérdező szinte egyik pillanatról a másikra kezdte el ezt tapasztalni magán, az is lehet, hogy szinesztéziában "szenved", lehet más, ki tudja, ezért kéne elmenni szemészhez és kivizsgáltatni magát, nem egyből rávágni, hogy igen, ez egy auralátó képesség"
A szinesztéziát szerintem neurológus tud diagnosztizálni, nem pedig szemész. Egyébként jó tipp, még akár az is lehet, bár nem valószínű, hogy akkor csak az emberek körvonalaira korlátozódna. Egyébként nem hit kérdése a dolog, vagy megtapasztalod vagy nem, nincs értelme győzködni másokat, amíg nincs rá tudományos bizonyíték, addig úgyis mindig lesznek szkeptikusok, és ez így van jól. Még mindig a középkorban lennénk, ha mindent fenntartások nélkül elhinnénk másoknak.
lényeg ugyanaz :)
szerintem jobb előbb elmenni dokihoz, hogyha már egyszer a látásunkról van szó
de, ahogy már írtam, nem vagyok sem szkeptikus, sem vérhívő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!