Auralátás vagy valami baja van a szememnek?
"Te meg a szádat be fogni véletlen nem akarod?"
Most, hogy így kérdezed, nem. Sőt, legszívesebben mesélnék az igekötőkről is.
De látom, nem sikerült megérteni a posztom lényegét. Mondjuk, nem is tudom, mit vártam. Egyébként arra válaszolva, hogy mit keresek itt: többnyire röhögni járok ide. Nagyon szórakoztató tud lenni néhány ezobioöko-hívő. Vagy ha valaki úgy rage-el, mint te ;).
Azért nem kéne visszavenned?! Hát hogy beszélsz másokkal?!
Tudtommal mindenki ott van, ott ír választ ahol akar. A tudatlan fogalmát meg böngészd át kicsit.
Meg teljesen valószínû, hogy dél óta eltudott menni szemészetre időpont nélkül. Még protekcióval se.
és ki van kötve a fórumon, hogy ha nem hiszel valamiben, akkor ne is írj oda? :)
ne röhögtess :D
egyébként hány éves vagy?
16-nál nem lehetsz idősebb
akkor légy kicsit tisztelet tudóbb és gondolj mielőtt írsz :)
az első kommentelő vagyok, nem vagyok se szkeptikus, se vérhívő, de ebben az auralátás dologban azért kételkedek, főképp úgy, hogy a kérdező szinte egyik pillanatról a másikra kezdte el ezt tapasztalni magán, az is lehet, hogy szinesztéziában "szenved", lehet más, ki tudja, ezért kéne elmenni szemészhez és kivizsgáltatni magát, nem egyből rávágni, hogy igen, ez egy auralátó képesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!