Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Összetört állótükör, mi a...

Összetört állótükör, mi a jelentősége?!

Figyelt kérdés

A szobaajtóm elé állítottam az állótükröm és apum megnyitotta az ajtót. :(

Tudom, hogy ez rossz gondolat volt, de látta, hogy ott van, mert üveges az ajtó!

Kérek mindenkit ne azt írja, hogy milyen buta voltam, hogy odatámasztottam a tükröt, hanem a kérdésemre szeretnék választ kapni.

Hála Istennek nem lett semmi bajom! :)

2013. dec. 7. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Én egy kisebb tükröt ejtettem el-illetve el volt repedve a kerete és leesett.

Úgy lehet hatástalanítani, hogy elásod.

2013. dec. 7. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért vagy olyan buta, hogy hiszel ezekben? Semmi nincs akkor!
2013. dec. 7. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Az elásást én is hallottam már! Köszönöm! :)

Én hiszek ebben a tükör mizériában.

2013. dec. 7. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor légyszíves ezt is hidd el: Ha lezuhansz 1 távirányítású helikopterrel, akkor a közeljövőben 1 igazi repülőgép fog lezuhanni, de ha egy távirányítású repülőgéppel fogsz lezuhanni akkor a közeljövőben 1 igazi helikopter fog lezuhanni! Ezt is hidd el! Annyi a különbség, hogy ezt tudod, hogy én találtam ki a tükröset meg nem tudod ki találta ki!
2013. dec. 7. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Legjobb naplemente után.Biztos ami biztos ráengedtünk egy kis"kondenzvizet"is:-)Olyan helyre ásd,ahol nem járkálnak,ha saját kertbe ásod.
2013. dec. 7. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne a tükröt ásd el...
2013. dec. 8. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
legjobb, ha a darabokat a tükrös felületükkel lefelé ásod el. Még rá is takarhatsz egy nagyobb tükröt amit be is kell betonozni. De a betontömb legalább hetven centi mélyen legyen. Legjobb hogy ha egy pincében ásod el, hogy egy eke fel ne fordíthassa. Mert ha még életedben előkerül a földből, akkor az átok százszor erősebb lesz!
2013. dec. 8. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindig örök kérdés szánomra! Mit keress ezen a témájú fórumban, akit nem érdekel az ezotéria! :( :(
2013. dec. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!