Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt miért mondhatta?

Ezt miért mondhatta?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tök mindegy ki vagyok, tök mindegy mi hogyan történt, és r.hadtul nem tudom hova illik eme kérdést írni.

Egyik ismerősöm este elkezdett csuklani, és már 10-15perce csuklot, mikor közölte, hogy "ez azért van, mert mellette vagyok, és ez jelent valami."???? milyen babona, vagy mi lehet ez amire gondolt?

2013. dec. 7. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Babona. Ha csuklasz, valaki emleget. Ha gondolsz valakire és abbamarad a csuklás, akkor ő emlegetett. Nincs mögötte semmi extra, színtiszta babona.
2013. dec. 7. 08:56
 2/4 A kérdező kommentje:
de nem, itt valami másra gondolt nem erre.... ott voltam mellette és eléggé félreérthetetlenül próbálgatott célozni valamire...
2013. dec. 7. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra gondolt hogy valamire ráfogja a kellemetlen csuklását.
2013. dec. 7. 09:00
 4/4 Losselte ***** válasza:
Tudat alatt beszélgettél vele. Velem is megtörténik. Ezt érezte, és tudta, hogy te emlegeted.
2013. dec. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!